Recipe: Appetizing Fyldt kylling med spinat og flødeost

Fyldt kylling med spinat og flødeost. Den smager fantastisk med pulled kylling, pikantost og spinat. Den pulled kylling er krydret, men En butterdejsstang kan fyldes med forskellige ingredienser, men dette mix af kylling, flødeost og Hvis du bruger neutral flødeost, så anbefaler jeg at drysse lidt salt og peber over før du kommer det. Lækre kyllingefileter, der er fyldt med spinat og ricotta og toppet med smeltet ost, der giver en fantastisk god smag samt en mør og saftig kylling.

Fyldt kylling med spinat og flødeost Og denne version med flødeost, spinat, soltørrede tomater og mozzarella er så lækker, nem og en favorit. Pull apart brød - lækkert og blødt indeni, sprødt udenpå og når du tager en bid, får den her lækre cremede midte af mozzarella, hvidløg og krydderurter. Kombinationen mellem løg, peberfrugt og bacon er bare fantastisk - smagen og skøn og konsistensen er bare spot on! You can cook Fyldt kylling med spinat og flødeost using 6 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Fyldt kylling med spinat og flødeost

  1. It's 100 g of philadelphia neutral.
  2. You need 100 g of frisk spinat.
  3. You need 900 g of kylling (4 fileter).
  4. It's of Salt.
  5. You need of Peber.
  6. It's of Olie.

Til sommer vil jeg helt sikkert smække sådan et par krabater på grillen! Nu må det gerne snart gå mod varmere tider igen 😉. Opskrift - sådan laver du pasta med laks, spinat og flødeost. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Fyldt kylling med spinat og flødeost step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Kog noget vand i en elkedel og kom det over spinaten..
  3. Dræn spinaten for cand og bland det sammen med flødeosten..
  4. Krydre med salt og peber..
  5. Skær kyllingefileterne halvt op så der kommer en lomme..
  6. Fordel cremen i alle fileterne..
  7. Kom fileterne i et fad..
  8. Pensl med olie på den opadvendte side af fileterne..
  9. Krydre evt med lidt mere salt,.
  10. Kommes i ovnen i ca 30min..
  11. Velbekomme..

Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden. Tag kyllingestykkerne op og jævn skyen med fløde og majsstivelsen - smag til med salt. Si saucen over i en sauceskål. Spinat -og ricottafyld: Hak spinaten fint i en minihakker. Bland ricotta med citronskal og salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Fyldt kylling med spinat og flødeost"

Post a Comment