Recipe: Appetizing Blomkåls frikadeller

Blomkåls frikadeller. Blomkåls-cheese-toppe med spinat og cheddar - en ny og lækker variant - Rikkes Rester. Blomkåls frikadeller Opskrift af Myz Mouritzen. Veggie Opskrifter, Diætopskrifter, Sunde Opskrifter, Grøn Mad.

Blomkåls frikadeller Kom evt. blomkålsfrikadellerne i et fad. Frikadeller are Danish meatballs, made with veal and pork, and shaped into slightly flattened ovals. Frikadelle are flat, pan-fried meatballs of minced meat, often likened to the Danish version of meatballs. You can cook Blomkåls frikadeller using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Blomkåls frikadeller

  1. Prepare 500 of gr blomkål.
  2. It's 2 spsk of persille finthakket.
  3. You need 2-3 of stk forårsløg fint snit.
  4. You need 3 of æg.
  5. It's 2 spsk of mel.
  6. It's 3 spsk of rasp.
  7. It's of Sort peber (smag til).
  8. Prepare of Chili pulver (smag til).
  9. You need of Salt.
  10. It's of Tilbehør.
  11. It's 2 spsk of citronsaft.
  12. Prepare 1 fed of hvidløg.
  13. It's 1 spsk of persille finthakket.
  14. You need of Olie til steges.

The origin of the dish is unknown. The term "frikadelle" is German but the dish is associated with. Opskrift: Disse vegetariske blomkåls-broccolifrikadeller er både mættende og fyldt med smag - perfekte til en sund aftensmad. It's origin is uncertain but it's largely attributed to north Germany and Denmark though they have also become very popular throughout Scandinavia, Holland.

Blomkåls frikadeller instructions

  1. Blomkål koges op indtil den er mørt og når det er mørt sigte og vente med køler og når det er kølet presse saften fra blomkålen..
  2. I en skål kommer du æg finthakket persille, og fintsnittede forårsløg, rasp, mel, salt, chili og peber kom i blomkålen i blandingen og røres sammen.
  3. Olie varmes og blomkål steges som frikadeller de skal være brune.
  4. Presset citronsaft og presset hvidløg og persille blandes sammen. Velbekomme...
  5. Myz Mouritzen.

See more ideas about Food, Ethnic recipes and Food drink. Frikadeller af den gode, danske slags, der steges cirka fem minutter på hver side på en pande i smør og olie. Slagterens egen opskrift, som giver de bedste deller. Her er de stegt i min Dorsch stegepande. Välj vilken samling du vill spara "Mustiga frikadeller i tomatsås" till.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Blomkåls frikadeller"

Post a Comment