Recipe: Delicious Syltede rabarber
Syltede rabarber. Den grøn-røde plante er særligt god at bruge i desserter, hvor dens syrlige smag får et. Her med brændt hvid chokolade og flødeskum. INGREDIENSER TIL EN PERSON - et par stilke rabarber - lige dele sukker og.
Find flere opskrifter på desserter, mad og kager, plus inspiration. Saftigt sukkersyltet sommertilbehør" by Food TV on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Smag på Italien, og sæt tænderne i disse delikate og nemme bruschettaer med syltede rabarber og gedeost. You can have Syltede rabarber using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Syltede rabarber
- You need 400 g of tynde rabarber stilke.
- Prepare 1/2 liter of eddike.
- You need 1/4 liter of lyst rørsukker.
- It's 1 of vanillestang.
- Prepare 2 of tsk Maldon salt.
- Prepare 2 of tsk rosa peberkorn.
De vil få dine gæsters tænder til at løbe i vand. Syltede rabarber: Skær rabarberne i små stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker og vaniljekorn. Smagfuld opskrift på rensdyrsteak med syltede rabarber og kartofler med rygeost. Se vores udvalg af opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Syltede rabarber instructions
- Skold de glas eller beholdere du vil bruge.
- Skyl/rens rabarberstilkene, fx med en ny grydesvamp, så der ikke er rester af jord på.
- Mål sukker og eddike af, kom det i en lille gryde og bring det i kog.
- Skær vaniljestangen midt over, flæk den og skrab kornene ud, kom kornene i gryden med eddikelagen, læg den flækkede vaniljestang i bunden af de skoldede glas.
- Skær rabarberstilkene i tynde (2-3 mm) skiver og læg dem i glassene, kom 1 tsk rosa peber i hvert glas oven på rabarberne.
- Kom salt i lagen og smag om den balancerer mellem sur, sød og salt.
- Overhæld rabarberne med den varme lage og luk glassene.
- Skal stå 2-3 dage, og bliver efter sigende kun bedre af at stå længere. Opbevar på køl efter åbning..
Kog vandet op med sukker, vaniljekorn og vaniljebælg. Kom dem i lagen, giv dem et hurtigt opkog, og lad. Syltede rabarber, syltede rødbede, bronze fennikel, rødbede/hindbær sorbet & frossen fløde 👨🍳 : @hermansverden Thomas Hermann Kok og kogebogsforfatter, Danmark. Hotdog med flæskesvær og lynsyltede rabarber!
0 Response to "Recipe: Delicious Syltede rabarber"
Post a Comment