Easiest Way to Cook Yummy Hurtig karrysuppe

Hurtig karrysuppe. Opskrift på karrysuppe med rejer, fersken og chili ✔ Stort og lækkert billede ✔ Perfekt kombination af sød fersken og stærk chili - glimrende en kold vinteraften. Karrysuppe er for mig en af de allerbedste supper, og det er der flere gode grunde til. Dels er karrysuppen meget nem at lave, men den er også hurtig og så har den altså en virkelig god smag.

Hurtig karrysuppe En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken. Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang. Bliv tanket op på skønne grøntsager med en grydefuld nem og hurtig suppe med græskar, linser og kartofler. You can have Hurtig karrysuppe using 14 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hurtig karrysuppe

  1. You need of Ca. 1 l suppe eller buillon.
  2. It's 1 of løg i små tern.
  3. It's 1 of dl ris.
  4. You need 2-3 of dl kyllingerest el.lign. i små stykker.
  5. You need 1 of dl frosne ærter.
  6. You need 1 of dl frosne majs.
  7. You need of Evt. 1-2 gulerødder i tern.
  8. You need 2 of spsk. hakket persille.
  9. It's 1 of spsk. sukker.
  10. It's 2-3 of spsk. karry (evt. mere efter smag).
  11. It's 2 of dl mælk.
  12. You need 3 of spsk. hvedemel.
  13. You need of Salt og peber efter smag.
  14. Prepare of Evt. lidt bouillonterning.

Her får du opskriften på græskarsuppe med linser og karry. (Og karry, men er du en karry-hader, må du selv finde på et nyt navn til suppen Man kan sagtens lave en stor portion suppe og fryse den ned til en anden dag. Lav en nem og hurtig udgave af kylling i karry som samtidig er sund (©DR). Denne opskrift på kylling i karry med æbler, gulerødder og ananas er perfekt som wokret eller. Karry retten serveres med løse ris, og den er en dejlig hverdagsret.

Hurtig karrysuppe instructions

  1. Bouillon/suppe koges op - løg, ris, persille og øvrige grøntsager tilsættes sammen med 1-2 spsk. karry, noget salt og peber samt sukkeret. Det hele koges i ca. 20 minutter - der røres i den ind imellem (ca. hvert 5. minut)..
  2. Mælken rystes sammen til en jævning med mel og lidt mere karry (ca. 1 spsk.), hvis suppen gerne må få en lidt stærk karrysmag. Det hele koges op, så suppen får en tykkere konsistens og smages til sidst til med salt og evt. ekstra bouillon. Serveres med brød til..

Dejligt varmende rød karrysuppe med hakket oksekød og kokosmælk, som gør suppen cremet og lækker. En herlig vinter- og efterårssuppe med masser af smag. Hos Mambeno ELSKER vi boller i karry. Rør lidt karry ud i en kop med vand og tilsæt det lidt efter lidt, mens du smager til. Knorr chunky tomatsuppe med rød peberfrugt og basilikum.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Hurtig karrysuppe"

Post a Comment