Easiest Way to Make Tasty Jødekager

Jødekager. Jødekager, also known as Joedekager (meaning "Jewish cookie'' in Danish), is a popular cookie of Danish Jewish origin. Jødekager er den klassiske julesmåkage, som de fleste sikkert nostalgisk husker fra deres barndom. Jødekager blev genopfundet af nazisterne under anden verdenskrig.

Jødekager These cookies are very easy-to-make and traditionally served during Christmas and loved. Want to discover art related to jødekager? Check out inspiring examples of jødekager artwork on DeviantArt, and get inspired by our community of talented artists. You can have Jødekager using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Jødekager

  1. Prepare 250 of hvedemel (gerne kagemel med lavt proteinindhold).
  2. It's 1/2 of tsk hjortetaksalt.
  3. Prepare 150 g of smør.
  4. You need 100 g of sukker.
  5. Prepare 1 of æg.
  6. It's of Pynt:.
  7. You need of Æg til pensling.
  8. It's of Kanelsukker.
  9. Prepare of Smuttede, hakkede mandler.

Type the name of the city or region where you want to eat Jødekager. Where to eat the best Jødekager in the world. We're still collecting the most relevant info. Jødekager er en af de klassiske julesmåkager, som hører julemåneden til.

Jødekager step by step

  1. Sigt mel og hjortetaksalt sammen..
  2. Smuldr smørret i med fingrene eller med en køkkenmaskine..
  3. Bland sukkeret i og ælt dejen let sammen med ægget. Hvis dejen stadig ikke hænger sammen, tilsættes 1 skefuld koldt vand ad gangen, indtil den samler sig..
  4. Stil dejen koldt mindst en time..
  5. Udrul dejen så tyndt som muligt. Flyt den rundt på et meldrysset bord, så den ikke hænger i..
  6. Udstik i ønskede former og læg på plade med bagepapir..
  7. Pensl med sammenpisket æg, og drys med kanelsukker og hakkede mandler. Tryk mandlerne lidt ned i dejen, så de ikke hopper af, når kagerne er bagt..
  8. Bag ca. 5 minutter eller til kagerne er lige akkurat gået fra blege til meget lyst brune, ved 200 °C..
  9. Lad kagerne køle af på en rist..

Denne opskrift på jødekager er nem, og småkagerne bliver fine og sprøde. Derfor hedder det jødekager Jødekager er et velsmagende eksempel på kulturudveksling. Jødekager til jul I dag er jødekagen en af de mest klassiske danske julesmåkager. Jødekager er i min terminologi en småkage. Men jødekager er altså småkager med sukker, kanel og mandelsplitter, som hovedsageligt bliver bagt rundt om i de danske hjem til jul.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Jødekager"

Post a Comment