Easiest Way to Prepare Tasty Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken

Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken. Her får du en nem opskrift på rugbrød med surdej - få opskriften her og bag surdejsrugbrød med kerner. Rugbrød er betegnelsen for brød som bliver fremstillet af groft eller halvsigtet rugmel. Mit rugbrød er derfor også bagt med overvejende rugmel og en smule.

Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken En god dag starter med en god frokost. Kan vi foreslå ristet rugbrød med avocado og jordbær? Ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater er en favorit hos os. You can have Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken

  1. You need 6-8 of skiver rugbrød.
  2. Prepare 2-3 of lækre fuldmodne avokadoer (ca 250 g frugtkød).
  3. Prepare 60 g of smør, stuetempereret og rigtigt blødt.
  4. It's 2 of limes.
  5. You need 1 of lille håndfuld estragon og dild, eller andre favorit krydderurter.
  6. Prepare of Salsa:.
  7. Prepare 5 of cocktail tomater.
  8. You need 2 spsk of kapers.
  9. You need 1-2 fed of hvidløg.
  10. Prepare 1 spsk of olivenolie.
  11. It's of salt og peber.

På en doven søndag, hvor jeg spiser kage til morgenmad med (næsten) god samvittighed, eftersom jeg … #slankemadopskrifter I dag får I et hurtigt indlæg om en hurtig ret på en doven søndag efter fødselsdagsfejring i går. Bruschetta med et lækkert tvist - vores ristede rugbrød med avocado er inspireret af den højtelskede italienske klassiker. Halver avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i tynde skiver. Læg cirka en kvart avocado på hver skive brød.

Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken step by step

  1. Avokadosmør: - Skrab frugtkødet ud af avokadoerne - Hæld avokado og smør op i et blenderglas - Riv skallen og pres saften af 1 lime og put i blenderglasset - Tilsæt salt og peber - Sæt en stavblender i og blend til du har en lækker smooth avokadosmør - Tilsæt hakkede krydderuerter og sæt på køl.
  2. Salsa: - Skær tomaterne ud i både (6-8 både pr tomat) - Tilsæt grofthakkede kapers - Tilsæt presset eller finthakket hvidløg - Tilsæt skal og saft af 1 lime - Tilsæt olivenolie og peber - Rør salsaen hurtigt igennem og sæt på køl.
  3. Anretning: - Rist rugbrødet og lad det køle ned - Smør et tykt lag på af avokadosmørret - Læg en god spiseskefuld tomatsalsa på toppen - Pynt evt med krydderurter eller som på billedet råsyltede rødløg.

Hønsesalat med knoldselleri, ristet rugbrød og bacon. Prøv Adam Aamanns opskrift på en klassisk hønsesalat med selleri og sprød bacon, som smager skønt på godt rugbrød. Hønsesalat er oplagt at lave af en rest kylling, og det bliver derfor en nem måde 'strække' kødet til flere dage. Server falaflerne på rugbrød med salat, tomatsalsa og hvidløgsdressing. Enchilada med tomatsalsa är en kryddig rätt med mycket smaker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Ristet rugbrød med avokadosmør og tomatsalsa - Rimmers Køkken"

Post a Comment