Recipe: Delicious Spidskål - bagt

Spidskål - bagt. Bagt spidskål i ovn er en lækker nem måde at tilberede spidskål på, som smager virkelig godt og passer skøn til mange retter som tilbehør. Den bliver mør og smagfuld af at blive bagt og med lidt smør, en smule krydderier og lidt god vesterhavsost eller parmesan bliver bagt spidskål ekstra lækker. Spidskål bagt i ovn smager rigtigt lækkert og det er super nemt at lave.

Spidskål - bagt Vi kan ikke være de eneste, som ofte står og mangler inspiration til tilbehør til aftensmaden eller til grillmad. Bagt spidskål skal blot pensles med en skøn olieblanding, tilberedes i ovnen i nogle minutter, og så har du det lækreste og nemmeste tilbehør. Kålen bevarer sin sprødhed, men får en dejlig karamelliseret overflade. You can cook Spidskål - bagt using 5 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Spidskål - bagt

  1. You need 1/2 of grønt spidskål.
  2. Prepare 1/2 of lilla spidskål.
  3. You need of olivenolie.
  4. Prepare of parmesan revet.
  5. It's of flagesalt.

Skær spidskål i både og læg dem på bagepapir. Pensl med olivenolie og krydr med salt og peber. Dryp de ovnbagte spidskålsbåde med citronsaft og drys evt. også med hakket persille. Smager godt til frikadeller og kylling.

Spidskål - bagt instructions

  1. Vask spidskål og skær i både - fjern det groveste af stokken..
  2. Kom på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg kålen herpå uden at du skiller bladene for meget ad. Dryp med olienolie og lidt flagesalt - kom det i en varm ovn 220 grader i ca. 15-20 min - kålen skal lige være brun i kanten. Kom reven parmesan på den varme kål - anret på fad og server straks..

Tip og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek Spidskål kan nydes råt, men smager også godt dampet, stegt, stuvet og så videre. Stegt spidskål på panden er virkelig lækkert og her får den møre lækre kål et dryp af karamelliseret citron, som passer perfekt til. Det er virkelig nemt at lave smørstegt spidskål og smagen er helt i top, dertil er det også en ret, som passer virkelig godt som tilbehør til mange retter. Skær kålen i halve eller kvarte, alt efter størrelse, og blancher den i kogende. Bagt spidskål med bacon kræver kun nogle få snit med en kniv og sætter du dem i ovnen på et stykke bagepapir, så er opvasken også minimal.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Spidskål - bagt"

Post a Comment