Recipe: Perfect Oksespidsbryst med sursød peberodssovs

Oksespidsbryst med sursød peberodssovs. Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Super lækker kartoffel-lasagne med skinke og mozzarella og tomat.

Oksespidsbryst med sursød peberodssovs Fantastisk opskrift på Oksespidsbryst med sursød peberodssovs. Når efteråret viser sig og kartoffelerne ikke er længere er så nemme, at skrabe, så er det det tid til mormor/farmor mad! - Oksespidsbryst med sursød sovs er en af de retter, der er smage godt - men også en lidt farveløs ret. I dagens episode bliver der skabt et lækkert stykke håndværk. You can cook Oksespidsbryst med sursød peberodssovs using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Oksespidsbryst med sursød peberodssovs

  1. Prepare of ca. 1- 1,5 kg spidsbryst eller tværreb.
  2. You need of lidt frisk timian.
  3. Prepare of lidt laurbær.
  4. Prepare 1 of lille løg.
  5. It's 2 of nelliker.
  6. Prepare of evt. en gulerod.
  7. You need of evt en porre top.
  8. It's 5-6 of peberkorn.
  9. Prepare of salt.
  10. Prepare 75 g of smør.
  11. Prepare 1/2 of dl hvedemel.
  12. Prepare 1/2 of l oksekødsbouillon.
  13. It's 2 of spsk. mild æbleeddike.
  14. Prepare 2 of spsk. rørsukker.
  15. You need 1 of dl fløde piskefløde.
  16. You need 150 g of frisk peberrod revet.
  17. It's of Salt og peber.

Nemlig Oksespids bryst som har ligget i en sous vide. Med det til er de lækreste røsti som får. Forårsruller med oksekød og sursød sovs. Kom kødet i en gryde, og dæk med koldt vand.

Oksespidsbryst med sursød peberodssovs instructions

  1. Kødet koges i en stor gryde med vand - (man kan vælge lige, at svitse kødet i smør og hælde vand ved, men det er altså ikke nødvendigt). Vandet skal dække kødet, og krydderier og urter tilsættes. Man skal ikke give suppen for meget salt - man kan justere med salt når man efterfølgende tilbereder supper og saucer. Når suppen koger op, så husk at skum urenheder af..
  2. Lad kødet koge over svag varme i ca. 1,5 - 2 timer, alt efter hvor stort stykke kød og om du har ben i kødet. Lad kødet afkøle i suppen, hvis du ikke skal tilberede din ret straks..
  3. Varm op til kogepunktet. Smag til med salt, og finjustér med sukker og eddike, så man få saucen til, at smage sursød og så lige med kraften fra peberrod..
  4. Tag kødet op og læg på fad. - Si suppen og kog den den lidt ind. Kom forsigtigt kødet i suppen og varm op. I en mindre gryde smelter du smør og tilsætter mel -Varm blandingen godt igennem, uden at det bruner, melet skal ikke kunne smages. Tilsæt varm bouillon, eddike - (jeg har valgt, at bruge æbleeddike, det giver en mild smag),sukker, fløde og skrællet, revet peberrod- det er synd ikke at bruge frisk peberrod smagen er så meget bedre i frisk peberrod..
  5. Skær kødet med en skarp kniv anret på et fad, pynt med peberrod. Server med kogte kartofler, jeg valgte også at servere lidt kogte rødbeder til (jeg kogte skrællede og skivede rødbeder i vand lige så det dækker med 2 spsk balsamico eddike og kogte indtil vandet stort set var væk - men uden at karameliser, det gør jeg til andre retter) - Vi smagte faktisk også de helt frisk syltede asier!!.
  6. Jeg har tilberedt i gryde på grill.
  7. .

Smag til med eddike, sukker og peberrod. Kylling i sursødsauceefter Adam Prices opskrift fra programmet "Price Inviterer". Skønne friturestegte kyllingestykker med sursød sauce og ris. Den dejlige kyllingeret med sursød sauce udgør en skøn aftensmad med Adam Prices lækre opskrift. (©DR). Ja det er os med rugbrødet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Oksespidsbryst med sursød peberodssovs"

Post a Comment