How to Cook Perfect Pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager. Claus Holms pastaret med laks og grønne asparges tager ingen tid at lave, så den kan let serveres som nem aftensmad på en travl hverdag. Denne lette og hurtige pastaret med laks skal nok blive en favorit. Som de fleste pastaretter er denne opskrift supernem at gå til, og maden er hurtigt klar til servering.

Pasta med laks og grøntsager En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Laks med porrer er en populær hverdagsret, hvor du også kommer spidskål og gulerødder i fadet. You can cook Pasta med laks og grøntsager using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pasta med laks og grøntsager

  1. You need 200 g of frisk pasta fettucine.
  2. You need 400 g of laks - jeg køber til denne ret 2-3 hale stykker (dem kan man som regel få lidt billigere!).
  3. It's 250 g of champignon.
  4. Prepare 2 of stok brocolli.
  5. It's 1 of stor gulerod.
  6. It's 200 g of frisk spinat.
  7. You need of lidt  hvidvin kan udelades.
  8. It's of lidt cognac kan udelades.
  9. It's of smør til stegning.
  10. It's of salt og peber og en knivspids sukker.
  11. You need 2 of dl fløde.
  12. You need 1 of dl fintreven parmesam.

Fiskeretten bages nemt i ovnen og kan serveres med lidt pasta. Et andet forslag med bagt pasta er klassikeren laks og spinat, der også ville være en god variation af denne ret i stedet for kylling og bacon. Hvis dette kunne friste, så er Bagt pasta med laks og spinat en god måde, at få spist sin ugentlige fisk på. Derudover smager variantionen med pølse og grøntsager.

Pasta med laks og grøntsager step by step

  1. Laksen - som jeg bruger har skin på - så læg halestykkerne på et stykke folie på en bageplade, kryd med salt og peber, og hæld lidt evt. lidt hvidvin ved. Pak ind og kom det i oven ved 175 grader i ca. 15 min - lidt mere hvis du har tykke stykke laks. Når laksen er færdig - så tages skindet af og skær i ca. i ikke for små stykker ca. tændstikke æske størrelse..
  2. Rengør svampene og skær i kvarte - rist dem i lidt smør kom evt lidt cognac på og kog ind. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber..
  3. Sauter frisk spinat i lidt smør et par min - en knivspids sukker ved og lidt salt og peber.
  4. Skræl og vask gulerod og skær i små stængler som tændstikker - Rengør broccoli og skær små buketter - stænglen kan du skrælle og skære i stave til snack..
  5. Kog pastaen efter anvisning på pakken - endelig ikke for meget! Hæld vandet fra og vend den i svampesaucen. Kog gulerod og broccoli et par min. Hæld vandet fra..
  6. Kom pastaen i et stort ovnfast fad. Stik laksestykker lidt ned i pastaen - jævnt fordelt. Kom svampestuvning over. Læg spinat i en stribe midt på fadet - læg gulerødder og broccoli - drys spinaten med lidt reven parmesan. Dæk fadet med folie og varm det i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min server straks..

Forside » Opskrifter » Hovedretter-Aftensmad » Frisk pasta med laks og spinat. Her er der brugt en frisk pasta som er blandet med champignon, frisk spinat og stegt laks. Derefter er der hældt en cremet fløde over hele herligheden så den er blevet super lækker cremet. Pasta og det øvrige italienske køkken er efterhånden blevet hele danmarks yndlingskøkken. Heldigvis behøver du ikke at booke en tur til italien for at få del i de gode madoplevelser - du laver da bare selv denne lækre opskrift med pasta og laks.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Perfect Pasta med laks og grøntsager"

Post a Comment