Easiest Way to Prepare Tasty Mojito med rabarbertwist

Mojito med rabarbertwist. Mojito med rabarber er nok en af mine favoritter når det kommer til sommerdrinks. Min have bugner af rabarber nu og det er bare med at få dem brugt til alle de skønne ting man kan bruge rabarber til. Rabarber mojito laves med rabarbersaft og lys rom, og den kan sagtens også laves uden alkohol, og dermed som en nem børnedrink.

Mojito med rabarbertwist Sådan laver du mojitos med rabarber og citronverbena. Kom rabarber og rørsukker i et glas, og mos dem godt ud med en mojitostav, til sukkeret er næsten opløst og blandet med rabarbernes saft. Mojito är en klassisk och uppskattad drink med en tydlig syrlighet i sig. You can have Mojito med rabarbertwist using 5 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Mojito med rabarbertwist

  1. You need 4 of dl rabarbersaft.
  2. You need 10-15 of mynteblade.
  3. It's 8 of cl rom.
  4. Prepare 3-4 of dl danskvand.
  5. Prepare of Isterninger.

Drinken tillagas snabbt och enkelt av färsk mynta, limejuice, vit rom, rikligt med is samt sodavatten. En Mojito er en drink med rom, lime, rørsukker og mynte og den er både frisk og sød på samme tid. Start med at knuse isen ved at lægge isposen i et viskestykke og hamre med en. Opskrift på medaljer med mojito af Nipuni fra Den store bagedyst.

Mojito med rabarbertwist step by step

  1. Fordel koncentreret rabarbersaft og rom og mynteblade i 2 glas. Fyld en håndfuld isterninger i, og top forsigtigt med lidt danskvand. Hvor meget danskvand du skal bruge, afhænger af hvor stærk du vil have din mojito..

Hyldeblomstsaft med rabarber - Opskrift på rabarber/hyldeblomstsaft. Hyldeblomstsaft med rabarber er en dejlig sød variant af den klassiske hyldeblomstdrik. Denne opskrift med et rabarbertwist giver. The classic Mojito recipe - surprisingly fast and very easy to make. Prepare your ingredients and you can make a great Mojito in less than a minute.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Mojito med rabarbertwist"

Post a Comment