How to Make Perfect Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme
Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme.
 	 	
 	 	 	You can cook Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that. 
Ingredients of Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme
- You need 1 of rulle butterdej, færdigkøbt.
 - It's 1 of æg til pensling.
 - Prepare 150 g of kantareller.
 - Prepare 3 of store Karl Johan svampe.
 - Prepare 20 g of smør.
 - You need 1 1/2 of dl piskefløde.
 - Prepare 1 of æggeblomme.
 - Prepare of Salt og peber.
 - You need of Pynt:.
 - Prepare of Tallerkensmækkerblomster.
 
Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme step by step
- Rul butterdejen ud og stik cirkler ud med et glas. Placer dejen ovenpå en silikoneform og pensl med æg. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft til de er gyldne. Tag dem ud og fjern silikoneforme og pensl dem indvendigt med æg og bag dem videre til de er gyldne indvendigt..
 - Rist svampene hver for sig i smør på panden, bland dem sammen og tilsæt piskefløde, salt og peber. Lige før de skal serveres i tarteletterne legeres med en æggeblomme, nu må blandingen ikke koge da blommen så vil koagulere. Server straks pyntet med blomsterne som jo spises med..
 
0 Response to "How to Make Perfect Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme"
Post a Comment