How to Make Perfect Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme

Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme.

Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme You can cook Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme

  1. You need 1 of rulle butterdej, færdigkøbt.
  2. It's 1 of æg til pensling.
  3. Prepare 150 g of kantareller.
  4. Prepare 3 of store Karl Johan svampe.
  5. Prepare 20 g of smør.
  6. You need 1 1/2 of dl piskefløde.
  7. Prepare 1 of æggeblomme.
  8. Prepare of Salt og peber.
  9. You need of Pynt:.
  10. Prepare of Tallerkensmækkerblomster.

Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme step by step

  1. Rul butterdejen ud og stik cirkler ud med et glas. Placer dejen ovenpå en silikoneform og pensl med æg. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft til de er gyldne. Tag dem ud og fjern silikoneforme og pensl dem indvendigt med æg og bag dem videre til de er gyldne indvendigt..
  2. Rist svampene hver for sig i smør på panden, bland dem sammen og tilsæt piskefløde, salt og peber. Lige før de skal serveres i tarteletterne legeres med en æggeblomme, nu må blandingen ikke koge da blommen så vil koagulere. Server straks pyntet med blomsterne som jo spises med..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Perfect Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme"

Post a Comment