Recipe: Appetizing Salat med bagte gulerødder

Salat med bagte gulerødder. Skønne bagte gulerødder serveret med ristede kikærter og en cremet persilledressing. Det er en fræk og skøn salat til aftensmaden og en salat som gæsterne vil elske! Jeg elsker salat med ovnbagte gulerødder og persilledressing og kikærter gør det bare endnu bedre!

Salat med bagte gulerødder En fyldig og lækker salat, der bliver særligt god, når gulerødderne får selskab af feta og sprøde saltmandler. Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. You can cook Salat med bagte gulerødder using 25 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Salat med bagte gulerødder

  1. You need of Sprøde kikærter.
  2. Prepare 1 of ds kikærter.
  3. It's 2 spsk of olivenolie.
  4. It's 2 spsk of majsmel.
  5. It's 2 spsk of løgpulver.
  6. Prepare 1 spsk of hvidløgspulver.
  7. You need 1/4 of tsk cayennepeber.
  8. It's 1/2 of tsk salt.
  9. Prepare of Bagte gulerødder.
  10. Prepare 8 of små gulerødder.
  11. It's 1 spsk of olivenolie.
  12. It's of Salt og peber.
  13. Prepare 1/2 of tsk cayennepeber.
  14. You need 1/2 of tsk sumac.
  15. Prepare of Dressing.
  16. You need 3 spsk of olivenolie.
  17. You need 2 spsk of balsamico eddike.
  18. It's 1 spsk of tahin.
  19. It's 1 of tsk dijonsennep.
  20. You need 1/2 of tsk honning.
  21. It's 1 fed of hvidløg finthakket.
  22. It's of Salt.
  23. It's of Andet.
  24. It's 2 of dl roculasalat.
  25. It's 1 of Granatæble.

Sund og mættende aftensmad eller frokost. En virkelig virkelig lækker salat har ramt bloggen idag den er med bagte gulerødder, grønkål, granatæbler og andre skønne sager! Skøn og fyldig salat vendt i marrokansk dressing. Lækker vegetarisk salat fyldt med smag.

Salat med bagte gulerødder instructions

  1. Kikærter: Skyl kikærterne godt under rindende vand. Lad dem dryppe af og bland dem i en skål med olie, majsmel og krydderier. Hæld kikærterne ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time - eller indtil de er sprøge. Hold godt øje med dem de sidste 15 minutter isæt. Lad dem køle ned og kom dem i en lufttæt beholder indtil de skal spises..
  2. Gulerødder: Vask gulerødderne, skræl dem hvis nødvendigt. Skær dem i halve på langs, og kom dem i et fad med olie og krydderier. Bag gulerødderne ved 190 grader i ca. 30 minutter til de er møre men stadig er lidt knasende..
  3. Dressing: Bland ingredienserne til dressing godt sammen, og lad den trække i køleskabet..
  4. Anretning: Anret salaten på et fad. Læg gulerødderne ovenpå og fordel granatæblekernerne ovenover. Hæld dressingen ud over, og drys til sidst de sprøde kikærter over lige inden salaten skal spises..

Fantastisk lækker blandet salat med syltede rødløg, bagte cherrytomater, fetaost og ristede pinjekerner. Perfekt til næsten en hvilken som helst middagsret. Produsul a fost adăugat cu succes. Adu-ți micuțul (copiii) în bucătăria Restaurantului SALAT pentru o experiență prietenoasă cu familia! Bucurați-vă de un weekend relaxant, până cei mici vor găti pizza împreună cu bucătarii noștri.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Salat med bagte gulerødder"

Post a Comment