How to Cook Yummy Laksemousse med mandler

Laksemousse med mandler. Her er opskriften på en nem og lækker laksemousse med purløg og rygeost. Moussen er krydret med løg, purløg og rygeost og er særlig god til påske. Cheddar, Tilbehør, Lava, Mad Ideer, Drinksopskrifter. · Morgenmad i luksusklassen - laksemousse med høvlet peberrod med ristet rugbrød og blødkogt æg.

Laksemousse med mandler En fantastisk god sommerret med et glas køligt hvidvin til eller som forret passer den også. Du er her: Forretter › Laksemousse - nem opskrift med varmrøget laks. Til min laksemousse skal du bruge varmrøget laks, der giver en fantastisk mousse. You can have Laksemousse med mandler using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Laksemousse med mandler

  1. You need 4 of blade husblas.
  2. You need 400 of gr kogt fresk laks eller 4 dose laks svar til 400 gr.
  3. You need 2 of stk bladselleri finthakket svar til 3 dl.
  4. Prepare 2 of tsk citronsaft.
  5. You need 2 spsk of fintsnittet fresk dild.
  6. You need 2 of dl cremefraiche 18 eller 38%.
  7. Prepare 75 of eller 100 gr finthakket mandler.
  8. It's 2 of dl piskeflode.
  9. It's 1 of tsk groft salt.
  10. Prepare of Sort peber.

Tilmed er den utrolig nem at lave. Pil skindet af den varmrøgede laks, og rør laksekødet sammen med cremefraiche, citronsaft og peber i en skål. Disse små macarons er en lækker forening af det salte, søde og røgede. De er perfekte til en drink, på tapasbordet eller som følgesvend til en.

Laksemousse med mandler instructions

  1. 60-80 min.
  2. Laeg husblassen I kold vand ca.5-6 min. Bland laks, bladselleri,citronsaft,salt peber, dild, mandler, cremfraiche og smelt husblassen svag varme og bland husllasen med laksebblandingen. Pisk floden til flodeskum og bland med lakseblandingen.Stil dem I koleskaet I 4-5 time (Kan fordele 8 portionsskale eller storeskale kan delese p.p.) pynt som du vil :) tibehor ristet brod :-) velbekomme.

Læg rødspættefileterne i et forvarmet, smurt ildfast fad. Elsker du vafler og vil du aller helst spise det til morgen, middag og kvelds? Med denne sunde og fantastisk gode oppskrifte kan du nyte vafler på en helt ny måte. Må vi præsentere Den lækreste forret til nytårsaften - Blinis med laksemousse!. Serverer fisk på menuen: en lækker og nem laksemousse med friskost, creme fraiche og rødløg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Laksemousse med mandler"

Post a Comment