How to Cook Perfect Æggekage med grøntsager

Æggekage med grøntsager. Dejlig æggekage i ovn med sunde grøntsager og cremet feta. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Skyl alle grøntsagerne så de er klar til brug.

Æggekage med grøntsager Da jeg skulle navngive opskriften her, var jeg egentlig lidt i tvivl, om det egentlig mere var en omelet. Sådan synes jeg tit det er, når man smider grøntsager på panden. Æggekager med grøntsager, bacon og ost - nemt lavet i ovn. Få opskriften på to ovnbagte Bare rolig. You can cook Æggekage med grøntsager using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æggekage med grøntsager

  1. Prepare of skalotteløg snittet fint.
  2. It's of tomater i både.
  3. Prepare of squash i tern.
  4. Prepare of champignon i skiver.
  5. Prepare of tsk Frisk timian.
  6. Prepare of æg.
  7. Prepare of dl fløde.
  8. It's of revet parmesan.
  9. Prepare of gr smør.

Det er ikke et mix men en æggekage med porrer og en æggekage med blomkål. Æggekage med kartofler og grøntsager Gammeldags æggekage i pande, og æggekagen er lavet med bacon. Som sagt kan det være kartofler, men prøv også med grønne asparges, peberfrugter eller andre grøntsager. Æggekage er en god klassiker, når det skal være nemt og smage godt. Æg kan laves i uendelige varianter, her giver vi dig nogle af vores Læs også: Æggekage med hytteost og stegte grøntsager. Æggekage i ovn med grøntsager. Find denne og andre pins på тарт, пай,киш via Galina Ionova.

Æggekage med grøntsager instructions

  1. Steg grøntsager og timian i smør.
  2. Pisk æg og fløde sammen. krydr med salt og peber. Hæld over grøntsagerne.
  3. Drys ost på og lad det simre til osten er smeltet og æggemassen fast..

Dejlig æggekage i ovn med sunde grøntsager og cremet feta. Æggekage er perfekt til de aftener, hvor det skal gå lidt hurtigt. Den er nem at lave og relativt sund afhængigt af, hvad du kommer på toppe. Denne opskrift er med grøntsager, lidt chorizo, friske. Opskrift på en nem og lækker æggekage, hvor du kan få brugt de rester du ligger inde med. Du kan bruge både kød, grøntsager og hvad du eller har liggende eller har lyst til. Æggekage Skær løgene i smalle både, og svits dem i olien på en pande, til de er klare.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Perfect Æggekage med grøntsager"

Post a Comment