Recipe: Yummy Hvidløgssuppe

Hvidløgssuppe. This garlic soup can be traced back to Greece. Bare ordet 'hvidløgssuppe' får ganen til at svide og øjnene til at løbe i vand, men så stærk behøver en hvidløgssuppe slet ikke Denne hvidløgssuppe er blid og cremet med den fineste smag af hvidløg. Jeg havde luret lidt på opskriften på denne hvidløgssuppe, som jeg fandt på epicurious.com, og besluttede mig fra morgenstunden, at i dag skulle denne suppe hjælpe min krop på højkant.

Hvidløgssuppe Hvis du ønsker at tilsætte suppen yderligere smag, kan du med fordel bruge en. En dejlig blid og cremet suppe med fin smag af Fantastisk opskrift på Hvidløgssuppe. Denne suppe er super god til at jage forårsforkølelser og snue. You can have Hvidløgssuppe using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hvidløgssuppe

  1. You need 500 gram of solmodne tomater eller god kvalitet tomater.
  2. You need 2 of hakkede løg.
  3. Prepare 2 spsk of olivenolie.
  4. You need 12-16 fed of finthakket hvidløg.
  5. It's 10 of dl klar hønsefond/bouillon/færdiglavet frossen suppe.
  6. You need 2 spsk of hakket persille eller grøn koriander.
  7. You need 1/2-1 of frisk rød chili renset for kerner.
  8. Prepare 200-250 gram of rester af kalkun eller kylling.
  9. Prepare of Salt og peber.
  10. You need of Kogte nudler.

Hvidløgssuppe er en lækker suppe der er fyldt med vitaminer. Prøv denne med kartofler og porrer - den smager skønt og er nem og billig at lave. Hvidløgssuppe, en klassisk spansk ret som er ideel nu aftenerne begynder at blive koldere… Hvidløgssuppe. Traditionel hvidløgssuppe, som du kan smage i Tjekkiet i enhver restaurant!

Hvidløgssuppe instructions

  1. Flå tomaterne, hvis det ønskes og hak dem. Hak løgene og hvidløgene fint. Rens den røde chili for frø og hak den fint. Riv den kogte kalkun eller kylling i strimler og hak persillen fint..
  2. Varm olivenolien op i en stor gryde, som kan indeholde suppen. Sauter løgene klare, men ikke brune. Kom de finthakkede hvidløg ved og lad dem sautere med i 1-2 min, men de må endelig ikke blive brune. Tilsæt hønsefonden og hakket chili. Rør det hele sammen og lad det simre ved middellav varme i 5 min..
  3. Tilsæt hakkede tomater og lad suppen simre videre i min. 10 min. ved svag varme. Tilsæt hakket persille og det revne kalkunkød og lad det varme igennem. Smag grundigt til med salt og friskkværnet peber..
  4. Kog nudlerne efter pakkens anvisning, men endelig ikke for længe. Hæld vandet fra nudlerne og fordel dem i 4 suppeskåle. Hæld den varme suppe over. Drys med frisk hakket persille eller koriander og server suppen rygende varm.

Men hjemme for at lave Forbered alle produkter til madlavning hvidløgssuppe-puree i tjekkisk. Hvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiks. Hvidløgssuppe, en klassisk spansk ret som er ideel nu aftenerne begynder at blive koldere. Fantastisk hvidløgssuppe opskrift du bør prøve. Hvidløgssuppe: Kalkun Hvidløgssuppe Opskrift af Birte - CookValley.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Hvidløgssuppe"

Post a Comment