Recipe: Perfect Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade

Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade. Få den originale opskrift på den himmelske valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.. Hæld det på bagepapir og skær det i skykker,. S'mores med kokos og chokolade Opskrift Makrontærte med kirsebær Opskrift.

Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade Få hjælp fra vores tips om glasur til lave de perfekte julekager! Læg et stykke bagepapir over og tegn dit mønster op med smeltet chokolade. Du kan bruge både hvid og mørk chokolade. You can cook Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade using 19 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade

  1. It's 2 of æg.
  2. You need 50 g of sukker.
  3. You need 50 g of hvedemel.
  4. Prepare 8 g of bagepulver.
  5. You need of Valnøddebrud:.
  6. Prepare 125 g of valnødder.
  7. You need 100 g of sukker.
  8. Prepare 6 of hjemmebagte makroner.
  9. It's of Creme:.
  10. Prepare 2 1/2 of dl piskefløde.
  11. It's 1 of blad husblas.
  12. You need 25 g of mørk chokolade.
  13. You need of Glasur:.
  14. Prepare 100 g of hvid chokolade.
  15. Prepare 2 spsk of piskefløde.
  16. It's 2 spsk of stærk espresso.
  17. Prepare of Pynt:.
  18. It's of Hindbær.
  19. You need of Mynteblade.

Fyld op med en tyndere glasur. Hindbærsnitter med kokos og hvid chokolade.. mener, at der bare SKAL være glasur på en ægte hindbærsnitte, så udskift den hvide chokolade på de her snitter med almindelig hvid glasur. Jeg er sikker på, at det nok skal blive et hit.. Pynt snitterne med striber af hvid chokolade og drys med frysetørret hindbær.

Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade instructions

  1. Pisk æg og sukker helt hvidt og skummende og bland melet og bagepulveret ved forsigtigt at vende det i med en dejskraber. Kom et bagefolie i en form 23x33 cm og bred dejen ud til en lagkagebund. Bag den i 10 minutter ved 200 grader. Tag den ud og vend bunden ud på et stykke bagefolie..
  2. Smelt sukkeret på panden og kom nødderne i når sukkeret er blevet brunt. Pas på det ikke brænder på. Hæld det på bagefolie og køl det af. Hak valnøddenougaten groft og hak ligeledes chokoladen. Pisk fløden ikke for stift og kom det smeltede husblas i sammen med nøddenougaten og chokoladen. Hold dog 1/3 ag nøddenougaten tilbage til at pynte med..
  3. Del bunden i to lige store bunde og smør cremen på den ene og knus derefter makronerne hen over. Smelt forsigtigt den hvide chokolade sammen med fløden og espressoen. Glacer lagkagen med chokoladen og pynt med valnøddenougaten ovenpå. Den må gerne trække til næste dag. Server på en pæn tallerken og pynt med hindbær og mynte..

Afslut med den sidste bund og glat kanten af kagen pænt med en spatel eller kniv. Fordel glasuren på toppen af kagen og pynt med valnødder. Den her valnøddelagkage har det hele: Skønne nøddebunde med et sejt bid, florlet mokkacreme og en glasur med rigelige mængder mørk chokolade. Glasur består for det meste blot at vand og flormelis. Glasur bruges på mange forskellige slags kager.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade"

Post a Comment