Easiest Way to Cook Appetizing Efterårssuppe

Efterårssuppe. Efterårssuppe - Sund og lækker vegansk opskrift på efterårssuppe. Se flere opskrifter på supper i den store veganske opskrifts-samling. En fyldig og nem efterårssuppe med kartofler og selleri.

Efterårssuppe Her er opskriften på en lækker efterårssuppe, som smager skønt. Der skal anvendes få simple ingredienser, og alligevel får man en lækker suppe. Hvis man gerne vil erstatte fx porre og. You can cook Efterårssuppe using 15 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Efterårssuppe

  1. It's 2 of løg skåret i tern.
  2. You need 4-5 fed of hvidløg, trykket og skåret i mindre stykker.
  3. It's 2 of gulerødder i tern.
  4. It's 2 of blegselleri i tern.
  5. You need 1/2 of spidskål fint snittet.
  6. Prepare 1 of stor rødbede i små tern.
  7. It's 1 of lille squash i tern.
  8. It's 5-6 of små tomater.
  9. It's 2-3 of laurbærblade.
  10. Prepare of et par stilke frisk timian.
  11. Prepare 2 of kartofler i bittesmå tern (de jævner suppen lidt).
  12. Prepare of bouillon.
  13. It's of lidt kylling rest.
  14. Prepare of Persille.
  15. Prepare of Lidt god pasta.

Jeg er tilbøjelig til at sige, at efteråret er min yndlings-årstid. Naturen er så smuk og lyset er fantastisk, i hvert fald på de dage, hvor solen gider titte frem. Men med efterår følger også nogle knap så rare ting. Efterårssuppe med svampe og krydderier, som er nem at lave og smager fantastisk.

Efterårssuppe step by step

  1. Rens og snit alle ingridienser.
  2. Svits alle de klargjorte grøntsager i olie uden de tager farve.
  3. Hæld bouillon ved og suppler evt. med vand så grøntsagerne er godt dækkede og lad det småkoge en lille times tid.
  4. Lad pasta koge med de sidste 10 min og vend kylling stykkerne med inden servering. Smag til med salt og pepper Pynt evt med lidt persille og riv lidt god Pecorino ost over.
  5. Spis godt groft brød til Velbekomme Morten Tom-P.

Server med godt brød til og gerne lidt ekstra ristede svampe på toppen. Suppen er god både som forret og hovedret. God til gæster: Michelinkokkens efterårssuppe på svampe og sherry. Svampesuppe er den type suppe, jeg holder allermest af. Det er, fordi der er så meget umami-smag i svampe.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Efterårssuppe"

Post a Comment