Recipe: Appetizing Agerhøne med portvinssauce

Agerhøne med portvinssauce. Skal der lidt fornyelse til i julen? Prøv vores opskrift på denne stegte lammekrone med timian samt rødvin- og portvin jus. Saucen er baseret på OSCAR Signature Lammefond og tilsmagt med OSCAR Premium Rødvin & Portvin.

Agerhøne med portvinssauce Lav de lækreste kalkunlår i Sous Vide med en fantastisk portvinssauce. Perlehøne med blomkålsmos og sprødt skin. Hvid pizza med kartofler og rosmarin - Opskrift på kartoffelpizza. You can cook Agerhøne med portvinssauce using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Agerhøne med portvinssauce

  1. You need 4 of stk. agerhøne.
  2. Prepare 4 of skiver bacon.
  3. You need of Salt og peber.
  4. Prepare of Fedtstof til stegning.
  5. Prepare 1-2 of dl fløde.
  6. Prepare of Ca. 3 dl bouillon.
  7. Prepare 5 of enebær (skal knuses/deles grundigt).
  8. It's of Ca. 1/2 dl hakket persille.
  9. It's 1/2-1 of dl portvin.
  10. You need of Evt. 1 spsk. gelé, fx af æble eller ribs.
  11. You need of Evt. meljævning.

Servér en lækker oksesteg med svampe og portvinssauce. En oksesteg passer rigtigt fint til nytårsaften og andre festlige lejligheder. Sådan laver du oksesteg med svampe og portvinssauce. I programmet 'Smagen af Danmark' var Morten Lindberg og Portvinssauce.

Agerhøne med portvinssauce step by step

  1. Fuglene renses, tørres og gnides med salt og peber både ude og inde. Der vikles en skive bacon om hver fugl - og dernæst brunes fuglene godt i fedtstof i en gryde på alle sider..
  2. De forskellige væsker samt enebær og persille puttes dernæst i gryden sammen med lidt ekstra salt og peber. Det hele småkoger i ca. 20 min. Saucen sigtes derefter over fuglene og serveres. De er gode med kogte kartofler og en grøn salat..
  3. Til sidst tages fuglene op af saucen - og de holdes varme, imens saucen smages til med portvin, gelé og krydderier og jævnes evt. til den rette konsistens..

Portvin og rødvin tilsættes og koges næsten. En portvin med masser af power. Sød i munden, rund med bløde og polerede tanniner.. Begge flasker er udstyret med en smart, transparent kalendereffekt på siden, så du kan tælle ned til juleaften. Fasan har en dejlig smag af vildt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Agerhøne med portvinssauce"

Post a Comment