Recipe: Delicious Indbagt spinat og fetaost

Indbagt spinat og fetaost. Opskrift: Butterdejen tøes op og rulles ud. Dejen deles i firkanter og hver tern af fetaosten pakkes ind i butterdej. Indbagt butterdej med fyld af grøntsager i kikærtemel og krydderier.

Indbagt spinat og fetaost Inspirert av greske smaker har vi laget disse smakfulle små butterdeigstertene med spinat, feta og hasselnøtter. Smuldre fetaost med fingrene og bland den inn i spinaten sammen med revet ost og créme fraîche. Smak til med salt og kvernet pepper. You can cook Indbagt spinat og fetaost using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Indbagt spinat og fetaost

  1. You need 1 of kilo spinat fresker eller fra fryser.
  2. You need 200 of gr fetaost.
  3. You need 1 of store løg.
  4. You need 1 of dl olie.
  5. Prepare of Dejen.
  6. You need 600 of gr mel.
  7. You need 25 of gr gær.
  8. Prepare 2 spsk of olivenolie.
  9. Prepare 1 of tsk salt.
  10. It's 3 of dl vand.

Hjemmelavet, indbagt laks med spinat er en helt fantastisk hovedret. Det er nemt og lækkert, især serveret med ovnkartofler og en god hollandaise sauce. Другие популярные результаты. Lækker opskrift på små butterdejssnakcs med spinat, feta og pinjekerner. De sprøde snacks er dejlige lune, som en lille forret eller til den lille sult. (©DR).

Indbagt spinat og fetaost step by step

  1. Opløst gær med vand derefter mel salt og olivenolie og æltes det godt derefter vente med dejen hævet Ca 30 min..
  2. Løgn skal fint hakket og steges i olie men den skal ikke brunes derefter kommer spinat i og vente med alle vaske fra spinat det skal være væk og på sidste kommer du i fetaost, og hvis man kan lide det kommer på lidt chili pulver og rosmarin og røres sammen.
  3. Når dejen klar laver men små bolde og ruller dem som viser på billede.
  4. Når du færdig med at rulle dejen skal du ligge dejen ovenpå hinanden med 1 tsk olie og smøre over dejen og ruller du alle det 5 styk dej og størrelse passer til bagepladen og når du færdig med dejen kommer du spinat og fetaost blanding i og til sidste smøre med olie ligger i oven 200 gr Ca 20 min..
  5. Når du færdig med.

Altid super priser, og lynhurtig fragt. Bland mel, smør, og nøtter (gjerne i food processor), tilsett vann og bland sammen til en deig. Trykk ut bunnen i en paiform eller springform. Smul ned halvparten av fetaosten i paibunnen. Hell over eggblandingen og resterende fetaost.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Indbagt spinat og fetaost"

Post a Comment