Recipe: Delicious Kartoffel-sellerimos med Parmesan

Kartoffel-sellerimos med Parmesan. Mørbradgryde er en fantastisk velsmagende og lækker gryderet, der får mundvandet til at løbe. Skal du lave en gryderet, der imponerer dine gæster og smager godt, er denne opskrift på mørbradgryde med kartoffel- og sellerimos lige sagen. Kartoffel- og sellerimos med ristet peberfrugt og sprødt brød.

Kartoffel-sellerimos med Parmesan Fremgangsmåde: Skær champignon i kvarte skiver og snit løget. Svits det sammen med salt, peber og paprika. Mos: kog kartofler og selleri uden salt. You can cook Kartoffel-sellerimos med Parmesan using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kartoffel-sellerimos med Parmesan

  1. Prepare 4 of bagekartofler, skrællede og i grove tern.
  2. Prepare 1 of knoldselleri, skrællet og i grove tern.
  3. It's 200 g of smør.
  4. You need 100 g of revet parmesan.
  5. You need of Salt.

Når det er kogt moses det sammen med smør og mælk. Smag til med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en gryde ved god varme. En lækker og smagfuld salat med sund tunmousse, forskellige grøntsager og avocado.

Kartoffel-sellerimos med Parmesan step by step

  1. Kog kartofler og selleri UDEN salt til begge dele er meget møre..
  2. Kom den revne ost, salt og smør i køkkenmaskinens røreskål og tilsæt de varme selleri og kartofler (naturligvis uden kogevandet..
  3. Kør det hele på køkkenmaskinen til det er blødt og glat. Server med lidt grønt på toppen til kød eller som her, squashfrikadeller. Særskilt opskrift..

This delicious Oven Baked Chicken Parmesan recipe is easy and doesn't require frying. Because this chicken Parmesan is baked, it's healthy, quick and easy. Tirsdag Varm ret: Vegetarisk brændende kærlighed med kartoffel/sellerimos og sauté af svampe, kikærter og Grøntsager. Hakket persille og syltet hokaido hertil Dip: Persillepesto Salater: Honningglaserede rødbeder med solbær, feta og salat (L) Hjertesalat med langtidsbagte tomater. Denne opskrift på hjemmelavede knuste kartofler er med friskrevet parmesan og timian.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kartoffel-sellerimos med Parmesan"

Post a Comment