How to Cook Tasty Ovnstegt kylling med fennikel og citron

Ovnstegt kylling med fennikel og citron. Italiensk ovnstegte kylling med citron fra Tinas køkken. En smagfuld, frisk kylling som serveres med pasta, sky og frisk salat inspireret af det italienske Lav en dejlig, italiensk kylling fyldt med citron og krydderier. Server kyllingen til en dejlig spaghetti, sammen med skyen fra kyllingen og en god, sprød.

Ovnstegt kylling med fennikel og citron Men kan også sagtens bruge i varme Rustik og fyldig salat, der smager af Sydfrankrig. Passer godt til fx grillede lammekoteletter, ristet laks eller ovnstegt kylling. Fordel kylling, halve kartofler og citronbåde i et smurt ovnfast fad. You can cook Ovnstegt kylling med fennikel og citron using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Ovnstegt kylling med fennikel og citron

  1. Prepare 1 of god stor økologisk kylling.
  2. It's 2 spsk of olivenolie.
  3. You need of salt og friskkværnet peber.
  4. You need 1 of stor fennikel evt. 2 små.
  5. You need 1 of citron.
  6. You need 50 g of smør.
  7. You need of Tilbehør: Nye kartofler, evt. revet parmesanost og bredbladet persille.

Halvér citronerne, og læg dem inden i kyllingen. Rør yoghurt og revet citronskal sammen. Smag saucen til med Santa Maria Tellicherry Pepper og Santa. Citron er en rigtig god smagsgiver til det milde kyllingekød.

Ovnstegt kylling med fennikel og citron instructions

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær vingespidser og lårene af. Del lårene i over- og underlår. Skær rygsøjlen væk (den kan fryses og bruges til at koge suppe på). Gnid kyllingestykkerne med olivenolie. Krydr med salt og peber..
  2. Skær fennikel i "både" og citron i stykker. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Læg kyllingestykkerne ovenpå. Kom smørklatter på. Sæt kyllingen i den varme ovn. Steg 15 min. og skru ovntemperaturen ned til 175 grader. Hæld 1-2 dl vand i bunden af fadet. Steg videre ca. 30 min. til kyllingekødet ligenetop er gennemstegt. Underlårene skal måske have 10 min. mere end de andre stykker..
  3. Lad kyllingen hvile 10 min. Skær de to stykker brystkød fra skroget. Nyd stykker af stegt kylling, fennikel og citron med kartofler, evt. revet parmesanost og persille..

Her får du opskriften på citronkylling med kartofler og oliven. Opskrift - sådan laver du citronkylling med kartofler og oliven. Dup kyllingelår tørre med køkkenrulle, og krydr dem godt. Salvie og citron fungerer rigtig godt til kyllingen, men ellers så kan jeg også varmt anbefale at prøve at lave opskriften med rosmarin i stedet for salvie. LIKE & SUBSCRIBE TIL KANALEN for mange flere opskrifter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Ovnstegt kylling med fennikel og citron"

Post a Comment