Recipe: Delicious Vegansk æblekage med marcipan

Vegansk æblekage med marcipan. Rabarber er ensbetydende med sol og sommer. Her er rabarberne blevet brugt i en skøn rabarberkage med kokos og marcipan, serveret med creme fraiche. Sådan laver du Nem æblekage med marcipan.

Vegansk æblekage med marcipan Mel, flormelis, smør og marcipan arbejdes sammen til en smuldredej, der fordeles ovenpå æblerne. Marcipanovertræk er ikke nemt til at starte med, men når du først har knækket koden, så vil du fremtrylle den ene flotte kage efter den anden. Det er da noget af det allerbedste. You can cook Vegansk æblekage med marcipan using 13 ingredients and 16 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Vegansk æblekage med marcipan

  1. Prepare 175 of grader smørbar.
  2. It's 250 g of hvedemel.
  3. Prepare 0,25 of tsk salt.
  4. You need 100 g of sukker.
  5. It's 1 kg of æbler.
  6. It's 75 g of sukker.
  7. It's 25 g of hakkede mandler.
  8. It's 75 g of smørbar.
  9. You need 75 g of sukker.
  10. You need 25 g of hakkede mandler.
  11. It's 2 spsk of olie.
  12. Prepare 1 of tsk kartoffelmel.
  13. Prepare 100 g of revet marcipan.

Her er æblekagen bagt i et fad (eller bradepande), og brug gerne de lækre, danske æbler. Stik i den med en kødnål, og hvis dejen ikke. Skær smørret i stykker, og pisk det luftigt med sukkeret, enten i en foodprocessor eller med en elpisker. Tilsæt æg og hvedemel, og rør dejen sammen, til den er jævn.

Vegansk æblekage med marcipan instructions

  1. Smuldr smørbar i melet..
  2. Bland olie og kartoffelmel..
  3. Tilsæt salt, sukker og olieblandingen og ælt hurtigt dejen sammen..
  4. Lad den hvile tildækket i køleskabet i mindst 1 time..
  5. Rul dejen ud i 3-4 millimeters tykkelse og skær to runde dejplader på størrelse med en springform (ca. 22 cm i diameter)..
  6. Læg den ene bund i den smurte springform..
  7. Beklæd springformens side med den overskydende dej – gem den sidste dejplade til låg..
  8. Skræl æblerne og skær dem i tynde både..
  9. Fordel æblebådene i springformen og drys med sukker og hakkede mandler..
  10. Læg dejlåget over æblerne og pres til i kanten..
  11. Rør smørbar og sukker godt sammen..
  12. Vend herefter revet marcipan i..
  13. Fordel remoncen på låget og prik med en gaffel hist og her..
  14. Drys med 25g hakkede mandler på toppen..
  15. Bag æblekagen midt i ovnen – dæk evt. kagen med et stykke bagepapir, hvis den er ved at blive for mørk..
  16. Server evt den lune kage med vegansk yoghurt,.

Rør farin med olie. Æggene piskes i et ad gangen. De tørre ingredienser piskes i dejen. Vend de revet æbler, revet marcipan og det hakkede chokolade i dejen. Vegansk proteinpulver. Æblekage m/marcipan - proteinrig & uden tilsat sukker. Jeg har et par andre lækre opskrifter med æbler, som hovedperson: gammeldags æblekage og pandekage lagkage med æblemos og flødeskumsskyr.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Vegansk æblekage med marcipan"

Post a Comment