Recipe: Yummy Wraps med laks og avokado

Wraps med laks og avokado. Ha laksefiletene på bakepapir eller i en ildfast form og dryss over salt. Lag spennende turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede, eller overrask med en laksewrap til middag hjemme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.

Wraps med laks og avokado Psst - lomper kan naturligvis byttes med andre typer wraps eller lefser. Eg pleier å dele lompene på midten eller i små munnfulle biter om eg skal spise med en gang. ark med plastfolie ark med rispapir aromasopp asiatisk fiskesaus asparges asparges, brokkoli eller spinat aspargesbønner assortert fisk aubergine av bløtleggingsvannet av pastavannet avocado avokado avokado eller guacamole babyasparges babyspinat bacon bacon i skiver bacon, i små biter. Grønne spinatpandekager smager fabelagtigt godt og er fyldt med salat og hummus. You can have Wraps med laks og avokado using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Wraps med laks og avokado

  1. You need of Laks.
  2. Prepare of Wraps gerne fuldkorn.
  3. You need of Flødeost.
  4. You need of Rødløg.
  5. Prepare of Persille.
  6. Prepare of Avokado.
  7. It's of Salt.
  8. You need of Peber.

Du kan også fylde dem med rester fra middagsmaden og de er velegnede i madpakken. En deilig og sunn frokost: avokadotoast med røkelaks og granateplefrø. Virkelig lækre og nemme wraps, der er fyldt med røget laks, cremet avocado og skønne krydderurter. Fantastisk smagskombination, der egner sig både til Læg et par skriver laks på ca. halvdelen af hver pandekage.

Wraps med laks og avokado step by step

  1. Smør flødeost ud på hele wrappen. Drys med salt og peber.
  2. Læg laks på halvdelen af wrappen.
  3. Læg avokadoskiver på midten.
  4. Drys fint hakket rødløg henover.
  5. Læg persille henover midten..
  6. Rul fra siden med laksen.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenen og tag det grønne "frugtkød" ud med en ske. Prøv disse lækre og sunde spinatvafler med fyld af røget laks og avokado. De lækre spinatvafler har jeg fyldt med flødeost, spinatblade, røget laks og avokado og de smagte helt fantastisk! Jeg have nogle spinatvafler tilovers som jeg gemte til dagen efter, og så lunede jeg dem blot lidt i vaffeljernet. Vil du imponere disker du opp med denne - en enkel forrett med laks og avokado.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Wraps med laks og avokado"

Post a Comment