Recipe: Appetizing Tre slags squash med hvidløg og persille

Tre slags squash med hvidløg og persille. Tre slags squash med hvidløg og persille Friske faste squash smager godt når de blot har fået en anelse varme og dampet med smør eller olivenolie. Her er de krydret med de velsmagende danske hvidløg, hot gul chilisovs og persille. De blev derefter drysset med parmesanost.

Tre slags squash med hvidløg og persille De tre forskellige slags er Germidour, Thermidrome og Vigor. Man kan også bare købe hvidløg i supermarkedet og bruge dem, men resultatet kan være lidt blandet. Det kan være hvidløgstyper, som gror bedst under varmere himmelstrøj, og så bliver resultatet derefter, når vi kun kan diske op med lavere teperaturer. You can have Tre slags squash med hvidløg og persille using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Tre slags squash med hvidløg og persille

  1. You need 500 g of squash evt. flere slags.
  2. It's 2 of friske løg.
  3. Prepare 3-4 fed of hvidløg.
  4. Prepare 2 of håndfulde bredbladet persille.
  5. Prepare 1 of spsk. citronsaft.
  6. It's 2 of spsk. olivenolie eller smør.
  7. It's of ca. 1/2 tsk. stærk chilisovs (brugte Drakblod no,28 fra Ådale Gård).
  8. Prepare of salt.

Denne tærte er flad, smurt med gedefriskost og belagt med tynde skiver squash og citrontimian. Jeg er nok gået lidt i "snurrer-hjørnet". Forleden lavede jeg disse skønne snurrer med kardemomme, remonce og vaniljecreme ovenpå, og nu har jeg så lavet en mere frokostvenlig version, nemlig med hvidløg og persille samt sesamfrø drysset udover. En rigtig skøn snack at have ved hånden.

Tre slags squash med hvidløg og persille instructions

  1. Vask squashene i koldt vand og skærene stiklene fra. Skær squashene i skiver på ca. 3 mm tykkelse..
  2. Pil lægen og skær dem i tynde skiver..
  3. Pil og hak hvidløg..
  4. Hak persillen mellemfint. Pres citronsaft..
  5. Steg løgene klare i olie eller smør ved svag varme ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og steg med et par minutter. Skru varmen op og steg squashskiverne et par minutter - de skal bevare en vis sprødhed. Krydr med citronsaft, persille og smag til med chilisovs og salt. Nyd som tilbehør til andre grøntsager, fjerkræ, fisk, hakkebøf mm..

Snurrer er vildt populære, og så er de ret nemme at lave selv! Og så er squash billig mad! Hvis du ikke selv dyrker squash og får dem gratis, er det muligt at købe dem ved en vejbod eller hos en avler. Det må man kalde billig mad! Skær rødløg i små tern, og hak hvidløg fint.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Tre slags squash med hvidløg og persille"

Post a Comment