Easiest Way to Make Yummy Kartoffel-porresuppe med jordskokker

Kartoffel-porresuppe med jordskokker. Nem opskrift på den skønneste kartoffel suppe med porrer. Den er hurtigt lavet og en familiefavorit til travle hverdage og til at lune sig på i efterår og. Lækker kartoffel-porresuppe med chorizo, æble og rosmarin fra Claus Holm.

Kartoffel-porresuppe med jordskokker Mit Salz, Pfeffer und Zucker abschmecken. Mit einem Klecks Sahne, Kartoffelstücken und Porreestreifen in tiefen Tellern anrichten. Dejlig cremet kartoffel-porresuppe med bacon og purløg (Recipe in Danish). You can cook Kartoffel-porresuppe med jordskokker using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kartoffel-porresuppe med jordskokker

  1. Prepare 3-4 of bagekartofler.
  2. You need 1 of stor eller 2 små porrer.
  3. It's 4-6 of jordskokker.
  4. It's 1 liter of god grøntsagsbouillon.
  5. It's 1/2-1 of dl piskefløde.
  6. It's 1 spsk of timian.
  7. Prepare of Salt og peber.
  8. It's of Kokosolie eller smør til stegning.
  9. It's of Topping.
  10. You need 1/2 of bk champignon.
  11. You need 2-3 of jordskokker.
  12. It's 1 of bdt friske krydderurter, fx persille, purløg eller merian.
  13. Prepare of Salt og peber.
  14. It's 1 fed of hvidløg.
  15. You need of Smør til stegning.
  16. Prepare of Cremefraiche.

Skøn suppe med kartofler, porre og fløde - og toppet med soyaristede kikærter, æbler og frisk timian. Denne suppe er en vegetarisk udgave af den klassiske kartoffel-porre suppe. Eller egentligt er en almindelig kartoffelsuppe også. Jeg serverer gerne kartoffel-porresuppe med ristede bacontern og friskhakket persille, men lige om lidt er det sæson for stenbiderrogn og suppen er altså også helt eminent med en skefuld stenbiderrogn og friskhakket dild på toppen.

Kartoffel-porresuppe med jordskokker instructions

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Skyl og skrub jordskokkerne med en hård børste, og skær dem evt i mindre stykker. Vask og snit porren groft..
  2. Svits grøntsagerne i olie eller smør, og tilsæt bouillonen. Skru ned for varmen, og lad suppen simre 20-30 minutter under låg, til alle grøntsagerne er kogt bløde..
  3. Mens suppen koger, laves toppingen: Skær svampene i kvarte og jordskokkerne i helt tynde skiver. Snit hvidløget helt fint, og svits det hele i smørret. Skyl og snit krydderurterne..
  4. Når suppen er færdigkogt, blendes den med en stavblender og tilføjes fløde. Kog forsigtigt op. Servér med en klat cremefraiche, champignonblanding og krydderurter. Spis godt brød til..

Perfekt som hverdagsluksus eller skøn gæstemad. Sammen med kartoffel kan de blive til en RIGTIG lækker og cremet suppe, som man aldrig går fejl af, og så er kartoffel-/porresuppe en klassiker, der er alletiders med lidt knasende bacon og friske krydderurter på toppen. Du kan selvfølgelig vælge at undlade baconen, hvis du ønsker en kødfri. Denne super lækre kartoffel/porresuppe er nem at lave, den smager godt og så mætter den rigtig meget. Jeg kan rigtig godt lide supper der har Hvis man ligger ind med nogle porrer og/eller kartofler som er blevet lidt kedelige så er det en rigtig god måde at få det brugt på og samtidig undgå madspild.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Kartoffel-porresuppe med jordskokker"

Post a Comment