Easiest Way to Prepare Delicious Nemme boller til en forret

Nemme boller til en forret. Nemme boller til morgenmaden - og de smager skønt. Her nydes bollen med en god klat smør. Morgenboller - til hverdag og weekend.

Nemme boller til en forret Skal til igang med en ny omgang boller. Har du lyst til boller men ikke tålmodighed til de lange hævetider, så er hjælpen her. Det behøver ikke være svært, for at det smager godt. You can cook Nemme boller til en forret using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Nemme boller til en forret

  1. You need 100 g of smør.
  2. Prepare 3 of dl mælk.
  3. It's 12 g of gær.
  4. It's 1 of æg.
  5. Prepare 1 of tsk salt.
  6. You need 1 of tsk sukker.
  7. Prepare 200 g of ølandshvede - fuldkorn.
  8. You need of ca. 300 g hvedemel.
  9. It's drys of æg til at pensle med og evt lidt sesamfrø til.

Og det er disse boller med til at bevise. Nemme og sunde grove boller, som er perfekte i madpakken eller til morgenmad. Grovboller - sunde og nemme boller. Egentligt er jeg mest til surdejsboller, som hæver en masse timer og får en skøn sur smag.

Nemme boller til en forret instructions

  1. Smelt smør og hæld det i skål sammen med mælk. Rører gæren ud heri. Tilsæt så æg, salt, sukker og ølandshvede. Tilsæt så hvedemel så meget at dejen netop slipper. Til til hævning natten over i køleskab. Tag ud og lad stå ved stuetemperatur i ca. 1 time. Form boller og sæt på bageplade beklædt med bagepapir..
  2. Pensl med sammenpisket æg og drys med sesamfrø lad dem efterhæve ca. 1 time. Sæt dem i en drøn varm ovn 225 g og bag dem ca. 10-12-15 min alt efter form og størrelse..
  3. Hvis de skal bages hurtigere kan man forøge gær mængden til 50 g og for første hævning ca. 45-60 min og anden hævning i ca. 15 min..

Men jeg er nu også ret vild med almindelige boller som disse, som er dejligt bløde og. En lækker forret er altid en god måde at imponere dine middagsgæster med, eller hvis man bare vil forkæle sig selv. Men nogle gange kan det være svært at Hvis man nu alligevel har lyst til at servere en lækker, appetitvækkende og nem forret har vi lavet en løsning. Skal du hurtigt bakse en forret sammen, så du i stedet kan koncentrere dig om hovedretten? Eller vil du bare gerne have tid og overskud til at være ordentligt sammen med dine gæster uden at blive for stresset?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Nemme boller til en forret"

Post a Comment