Easiest Way to Make Perfect Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg

Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg. Her er den lækreste opskrift på skønne vegetariske rugbrødspanini med avokado og mozzarella. Syltede rødløg er noget af det lækreste syltede tilbehør. De er sur/søde på den helt rigtige måde og så er de bare så smukke med deres fine pink nuancer.

Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og. Syltede rødløg er super lækre og er et fint alternativ til agurkesalat. De sød-syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. You can cook Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg

  1. You need 1 Skive of tykskåret franskbrød.
  2. You need 1,5 spsk of hummus.
  3. You need 2 of blade salat.
  4. It's of Syltederødløg (Efter smag).
  5. It's of Salt.
  6. Prepare of Peber.
  7. You need 100 g of hakket oksekød.
  8. It's of Olie til stegning.

Så udover at smage godt, så sætter de også lidt ekstra kulør på din ret. Blancher løgskiverne i letsaltet vand i ca. Kom klatter af rygeostcreme på, de syltede rødløg og kom til sidst dild og revet peberrod på. Retten er lavet med svampe og rygeost.

Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg step by step

  1. Opvarm en pande med olie..
  2. Steg oksekødet på panden og krydre med slag og peber..
  3. Smør franskbrød med et godt lag hummus..
  4. Kom salat ovenpå..
  5. Dernæst kommes oksekødet på og der toppes med syltede rødløg..
  6. Velbekomme..

TIRSDAG Hummus med soyastegte champignon, granatæble og persille cous cous salat med semidried tomater og broccoli Bønnesalat med peberfrugt og fetadressing Baba Ganoush (aubergine dip). ONSDAG Mørbradgryde Kartoffel/broccoli mos Salat med bagt selleri, rucola, syltede rødløg og. © Betina Hastoft Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare. TOMATSAUCE: Pil og hak løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, basilikumblade (gem lidt til pynt), oregano og sukker, og Ugens andre opskrifter. Tirsdag: Burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg - Få opskriften her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Bruchetta med hummus, oksekød og syltede rødløg"

Post a Comment