Recipe: Appetizing Quiche lorraine med porre og skinke

Quiche lorraine med porre og skinke. Quiche Lorraine er en fransk ostepai. Denne lager Tina Nordström med skinke, løk og pesto. Bland alle ingrediensene til paideigen og kna den til en smidig deig.

Quiche lorraine med porre og skinke Jeg er temmeligt pjattet med tærter, som den opmærksomme læser måske har bemærket. De både smager fantastisk, og så er de herligt nemme. Pil hvidløget, pres det og tilsæt det i skålen. You can cook Quiche lorraine med porre og skinke using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Quiche lorraine med porre og skinke

  1. Prepare 1 of rulle butterdej.
  2. Prepare 1 of rest skinke 200 g ca.
  3. Prepare 1 of porre.
  4. You need 6 of cherrytomater.
  5. Prepare of Lidt sauce fra skinkeretten (kan udelades).
  6. Prepare of Smør til stegning af porre.
  7. It's 2 of æg.
  8. Prepare 50 g of revet ost, comteost og parmesan.
  9. You need of Cremefraiche, 1 dl.
  10. You need of Salt og peber.
  11. It's of Tilbehør:.
  12. You need of Salat af hjertesalat og bladselleri.
  13. It's of Vinaigrette.

Tærten er færdig når fyldet er blevet fast, og har fået en let. Smakfull tradisjonell Quiche Lorraine, inneholder bl.a. skinke og bacon,selleri og Emmentalerost. Quiche Lorraine er en klassiker og her får du vite hvordan du kan lage den på en super lettvint måte! Det er nemlig paideigen som er en snublesten for mange.

Quiche lorraine med porre og skinke instructions

  1. Læg alt frem på køkkenbordet og riv osten fint. Steg porrerne i lunt smør 10 minutter, lille blus og med låg, de skal ikke branke, tilsæt salt og peber. Kom butterdejen i en tærteform og prik med en gaffel..
  2. Fordel porrerne og tomaterne på tærten. Pisk alle de øvrige ingredienser sammen og smag til med salt og peber og fordel massen over porrerne. Bag tærten ved 200 grader varmluft til den er gylden og færdigbagt..
  3. Mens den bager laver du salaten. Tærten spises lun med salaten til..

Det krever litt tid å lage, den skal gjerne hvile litt i kjølsekapet før bruk og den skal gjerne forstekes slik at den ikke blir seig og deigete. Gentag, til du har lavet det antal galetter, du har dej til. Quiche Lorraine är en klassisk och omtyckt fransk paj. Pajen är fylld med god ost, rökt skinka och en krämig äggstanning. Pajen passar utmärkt till lunchen Klä formen med degen och nagga den med en gaffel.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Quiche lorraine med porre og skinke"

Post a Comment