Recipe: Tasty Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing

Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing. Lav varm vintersuppe med tomat, sortkål og hvide bønner. Opskrift på bøffer i bløde boller med sovs, som en solid morgenmad ala Nak og Æd. Perfekt til jagt eller til herre brunchen.

Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing Opskriften på bøf med sennepssovs er beregnet til to personer, men er jo nem at gange op til eksempelvis fire. Smelt en spiseskefuld smør på en pande sammen med en spiseskefuld olie, og steg nu bøfferne ved høj varme. De skal have cirka tre minutter på hver side. "Brød med smør på" er en sang de fleste speidere kan. You can have Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing

  1. You need 1 of portion mayo eller måske 2 portioner https://cookpad.com/dk/opskrifter/2740280-mayonnaise?via=sidebar-recipes.
  2. It's 2-3 fed of hvidløg.
  3. Prepare 1 håndfuld of friske krydderurter f.eks. persille, dild og basilikum.
  4. It's 600 g of friskhakket økologisk oksekød (evt. af ungkvæg).
  5. Prepare 2 of spsk. olivenolie.
  6. You need of salt og friskkværnet peber.
  7. It's 25 g of smør.
  8. Prepare 200 g of spidskål eller sommerkål.
  9. It's 150 g of dadeltomater eller andre solmodne tomater.
  10. Prepare 1 of lille salatløg.
  11. Prepare 6-8 of skiver godt surdejsbrød - evt. ristet.

Derfor hadde vi på Høyt og lavt en sangkonkurranse, der speiderne skulle lage nye vers til sangen! Legg den på bakepapir på en stekeplate. Skjær tomater i tynne skiver og løk i tynne ringer. Legg tomat og løk utover deigen, og slå over litt god olje.

Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing instructions

  1. Rør en mayonnaise, krydr med knust hvidløg og skyllede hakkede krydderurter. Sæt mayodressingen i køleskabet. Smag til inden servering..
  2. Form 3-4 flade hakkebøffer. Varm olie på en stegepande. Brun bøfferne ved høj varme. Krydr med salt og peber. Skru ned og tilsæt smør. Stegetiden er 1 minut pr. mm. bøfferne er tykke. Er de 1 cm så er det 10 min. ialt. og 5 min. på hver side..
  3. Snit kålen fint, skær tomaterne i mindre stykker eller skiver og skær løgene i ringe..
  4. Anret det hele på brødskiver, der evt. er ristede. Nyd varm bøf med grøntsagerne og lækker mayodressing..

Brød med tomat og hvitløk er perfekt tilbehør til skinke og ost eller som en liten rett i seg selv. De som har bedre greie på katalansk matlaging forteller at dette er en typisk katalansk rett som heter pa amb tomaquet. Lag en utrolig lettvint og god tomatsuppe fra bunnen av med hermetiske tomater. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Nem aftensmad med kylling - one pot cooking med kylling, kikærter og tomater.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Bøf på brød med kål, tomat og mayodressing"

Post a Comment