How to Cook Delicious Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken

Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken. De er billige, hippe og meget sunde - og så er de · Opskrift på hjemmelavet smør med bacon og purløg. Lav nemt dit eget smør og overrask dine Disse lækre ostevafler med laks er geniale til madpakken, til morgenmaden, som wrap eller som bund. Vælg imellem træ, metal, forskellige stilarter og størrelser.

Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken Agurk med rygeostcreme, radiser, purløg og rugbrødskrummer af Adam Aamann fra Madmagasinet. Disse agurkestykker med rygeostcreme er perfekte som velkomstsnacks eller som tilbehør til en lækker drink. Snacken byder på masser af smag og lækker sprødhed - og så er den. You can have Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken

  1. You need of Mørdejsskaller:.
  2. It's 350 g of hvedemel.
  3. You need 125 g of smør.
  4. Prepare 1 of tsk salt.
  5. Prepare 1 of æg.
  6. Prepare 2-4 spsk of iskoldt vand.
  7. It's of Rygeostcrème:.
  8. It's 200 g of rygeost.
  9. You need 2-3 of dl crème fraiche.
  10. It's 3 spsk of mayonnaise.
  11. You need of salt og peber.
  12. It's of purløg.
  13. You need of Ekstra:.
  14. You need of laks i små strimler.
  15. You need of purløg.

Lækker frokost med velsmagende røget laks med rygeostcreme lavet på creme fraiche, lime og rygeost på et ristet rugbrød og drysset med purløg. Røget laks med rygeost og salat. Claus Holm lader sig inspirere af det asiatiske køkken, og laver friske forårsruller. De friske forårsruller fylder han med krydderurter, laks, asparges og sesamolie.

Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken instructions

  1. Smuldr mel og smør, så det er helt rasp-agtigt. Tilsæt salt, æg og lidt vand og saml hurtigt dejen. Lægges på køl i en times tid.
  2. Rør rygeost, crème fraiche, mayonnaise, salt, peber og purløg (klippet) sammen til en lækker ensartet crème. Læg på køl evt i sprøjtepose.
  3. Sæt ovnen på 180 grader.
  4. Rul mørdejen tyndt ud (lidt tyndere end var det til en stor tærte). Brug en udstikker, der er lidt større end tærten, da der også skal være mørdej til op ad siderne. - Pres dine små 'medaljer' ned i formene og bag dem ca 15 min.
  5. Trick: Jeg har to forme med de små skaller samt 2 lette og hullede bageplader. Når jeg har rullet og udstukket de små 'medaljer', beklæder jeg den ene form med dem og de trykkes forsigtigt ned på plads. Så lægges den anden form ovenpå, så den passer ned i hulningerne. Til sidst lægges en bageplade ovenpå og så fortages skallerne i 10 min. Bageplade og formen tages af og skallerne bages færdig (8-10 min).
  6. Når de små skaller er afkølede fyldes de med rygeostecreme og pyntes med laks og purløg.
  7. Note to self: ca 45-50 mini-tærter (den mindste form).

Claus Holms friske forårsruller med laks er oplagte at spise, når aftensmaden i hverdagen skal være hurtig, nem og spændende. Ligesom med Cirkeline og Winston gjorde da de blev neutraliseret så gør Mynte og Karse det også nu. Så er der kun Purløg, Kørvel og Mellise tilbage som ikke neutraliseret kaniner, og pt. bur kaniner. (dog med meget store bure). Alle opskrifter med detaljerede trin for trin instruktioner. Smørrebrød med røget laks og urtecreme.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Mørdejsskaller med rygeostcrème, laks og purløg - Rimmers Køkken"

Post a Comment