Recipe: Tasty Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn

Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn. Helstegt skrubbe med ærter, gulerødder og små kartofler. Skrub gulerødderne og rist disse sammen med kartoflerne. Tilsæt ærterne de sidste sekunder og krydr med salt og peber.

Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn Ved Det Gule Rev fangede Jørgen og Nikolaj mørksej og lavede blandt andet denne ret af den friske fisk. Skræl gulerødderne og del på langs. Kom i en kasserolle med lidt olie og steg dem ved svag varme, så de bliver gyldne og møre undervejs. You can cook Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn

  1. Prepare 2 of skrubber.
  2. Prepare of Lidt rugmel el hvedemel.
  3. Prepare 25-40 g of smør.
  4. You need 1 of tsk fennikelfrø.
  5. You need 1 of gulerod.
  6. It's 50 g of havtorn (frosne).
  7. You need 1/2 of banan skalotteløg.
  8. It's 2 spsk of sukker.
  9. Prepare 3 spsk of vineddike (Jeg brugte champagne eddike æble eddike kan bruges).
  10. Prepare of Salt og peber.
  11. Prepare of Evt dild til pynt.
  12. Prepare of Citron.

Et bud på en hovedretssalat med masser af grønt sammen med det utroligt velsmagende grisekød. Den skarpe vinaigrette giver det fede, rigt smagende men utroligt saftige og intenst smagende grisekød en SPRØDSTEGTE Opskrift: conditerede andelår med kompot af blommer & bolschebeder. This is "Andebryststeg og gulerødder glaseret med havtorn & appelsin" by Rigtigmad.dk on Vimeo, the home for high quality videos and the people… Lækker helstegt and med smag af appelsin serveres med et farvespil af gulerødder glaseret i honning og appelsin. Kog kraftigt og ryst jævnligt panden så gulerødderne glaseres over det hele, til alt væden er fordampet.

Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn instructions

  1. Skræl gulerød og skær i små tern. Skær skalotteløg i små tern.
  2. Kom fennikelfrø på en lille pande eller lille gryde varm op de skal ikke riste bare lig være varme - det er de når de dufter - kom dem i morter og knus dem..
  3. På panden eller i gryden kommes sukker - smelt til karamel og tilsæt gulerødder og løg - tilsæt også fennikelfrø og lidt salt og peber. Eddike tilsættes og der røres til sukker er helt smeltet 3-4 min..
  4. Tilsæt havtorn og vend rundt. Varm igennem et par min så havtornene falder sammen - Jeg brugte frosne..
  5. Vend fisk I mel og steg dem i rigeligt smør på hver side - start med den mørke side! De skal stege ca 5-7 min på hver side alt efter tykkelse..
  6. Anret fisken - kom kompot på og smelt evt lidt ekstra smør på panden du har stegt på og kom over fisken. - pynt med masser af frisk dild og citron - vi fik bagte kartofler og bagte gulerødder til..

Skrub gulerødderne rene med en svamp, men lad gerne skrællen sidde på. Steg dem gyldne i olien på en pande, og drys godt Lad den stå og simre på varmen, til den bliver brun og dufter af nødder. Tag smørret fra varmen, og tilsæt skalotteløgsternene og havtorn. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Stegt skrubbe med kompot af gulerødder og havtorn"

Post a Comment