Easiest Way to Make Perfect Muffins bagt med kefir og smuldredej

Muffins bagt med kefir og smuldredej. Oppskrift på herlige muffins med blåbær og mandler. Hjemmelagede muffins er enkelt og raskt å lage. Rør i Kefir og egg vekselvis.

Muffins bagt med kefir og smuldredej Muffins med Nutella er uimodståelige kager, der er nemme at lave, og som bare smager mums. Bagt med fuldkorn, men helt uden gluten. Muffins är perfekt när barnen tröttnat på att baka chokladbollar. You can cook Muffins bagt med kefir og smuldredej using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Muffins bagt med kefir og smuldredej

  1. It's of smuldre dej:.
  2. It's 1,5 of dl mel.
  3. It's 1 of dl farin.
  4. It's 1 of tsk kanel.
  5. You need 25 g of smør i tern.
  6. You need 125 g of smør - smeltet.
  7. It's 1 of dl ahorn sirup.
  8. You need 2 of tsk vanilje ekstrakt.
  9. It's 1 of dl kefir.
  10. You need 1/2 of dl yoghurt.
  11. It's 2 of æg.
  12. It's 4 of , 5 dl mel (jeg brugte let sigtet indigo mel fra Falslevgård mølle).
  13. Prepare 2,5 of tsk bagepulver.
  14. You need 1/2 of tsk bagepulver.
  15. Prepare 1/2 of tsk flagesalt.
  16. Prepare 2 of dl chokolade chips mørkt- brug noget god chokolade - jeg bruger fra kardinal chokolade 70 % - du kan også hakke mørk chokolade.

Snabba att baka och enkla att smaksätta på en mängd olika sätt. Enchiladas med hytteost og ristede majs. Chiagrød med kefir og hindbær. Øllebrød. Skær rabarberne i små stykker og bland med sukker og makroner.

Muffins bagt med kefir og smuldredej step by step

  1. Kom alle ingredienser til smuldredej i foodprocessor og kør et par gange så du en blanding der ligner revet ost - det tager under 1/2 min. Sæt til side..
  2. Til dejen kommes smør, ahorn sirup, vanilje, kefir, yoghurt og æg i en skål - det piskes sammen. Mel, bagepulver og salt blandes og sigtes i dejen - vend det sammen så du har en jævn masse..
  3. Fordel ca. halvdelen af dejen i 12 muffinsforme om de skal smøres kommer an på dine forme - drys med ca. halvdelen af smuldredejen, fordel så resten af dejen i formene og den resterende smuldredej kommes på toppen - de bages ved 180 grader i ca. 25-30 min alt efter hvilken melsort du bruger. Du kan med en strikkepind tjekke om de er bagt -  du stikker den i kagen og der må ikke sidde dej på pinden når du trækker den ud..
  4. Afkøl - de holder godt og er også velegnet til picnickurven..

Kom dem i et smurt ildfast fad. Lav smuldredejen og fordel den jævnt over rabarberne. Drys med hakkede nødder eller mandler. Smager godt med flødeskum eller vanilleis. Store og lækre rabarbermuffins, der er bagt med friske rabarber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Muffins bagt med kefir og smuldredej"

Post a Comment