Recipe: Tasty Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg

Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg. Braiserede svinekæber bliver møre og smagfulde. Her serveres de ovenpå rodfrugtmos med ristede rodfrugter og glace. Sprøde knuste kartofler eller smashed potatoes med hjemmelavet hvidløgssmør og parmesan smager fantastisk som tilbehør til alt.

Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg Server med små kartofler eller pasta. Nem og smagfuld aftensmad med fisk. Braiserede svinekæber bliver møre og smagfulde. You can have Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg using 20 ingredients and 24 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg

  1. You need 500 g of svinekæber.
  2. Prepare 5 g of flagesalt.
  3. Prepare 1 g of peber.
  4. Prepare 1 gram of knust koriander.
  5. Prepare 2 of dl blodappelsinsaft.
  6. Prepare 2 of dl kyllingefond.
  7. Prepare 3 of skiver bacon.
  8. It's 2 of skalotteløg.
  9. It's 400 g of kogte blå kartofler.
  10. You need 20 g of brunet smør.
  11. You need 50 g of flødeost.
  12. It's of Salt og peber.
  13. Prepare 1 of stor gul rødbede.
  14. It's 1 of stor rødbede.
  15. You need 4 of store jordskokker.
  16. It's 2 of store blå kartofler.
  17. It's 200 g of små røde rosenkålsblomster.
  18. Prepare 2 of L vindruekerneolie til friture.
  19. Prepare of Flagesalt.
  20. It's drys of Ramsløgblade til.

Her serveres de ovenpå rodfrugtmos med ristede rodfrugter og glace. Faktisk så meget at vi ikke lige nåede at få nogle sidste efterår og vinter, da jeg vist forrige år gik lidt for meget amok i dem. Krydr med salt og peber og læg dem til side. Hak løg og hvidløg og snit gulerod, persillerod og bladselleri.

Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg instructions

  1. Start med at krydre kæberne med salt, peber og knust koriander..
  2. Skær baconen i tern og steg det sammen med skalotteløgene i lidt olie. Når det er brunet, tages det af og lægges på en tallerken..
  3. Kom lidt mere olivenolie på panden og brun kæberne på den ene side..
  4. Vend dem og brun dem på den anden side..
  5. Tilsæt bacon og skalotteløgene..
  6. Tilsæt så appelsinsaften..
  7. Og derefter kyllingefonden og lad det koge op, skru så ned på et lille blus og lad det simre til kæberne er helt møre. Smag til med salt og evt peber..
  8. De kogte blå kartofler pilles..
  9. Derefter moses de gennem en sigte..
  10. Smøret brunes til nøddesmør..
  11. Det tilsættes mosen sammen med flødeosten og kommes i et ovnfast fad og stilles i ovnen til gratinering inden det skal serveres til kæberne..
  12. Skrald den store rødbede og skær den i tynde skiver på et mandolinjern..
  13. Varm 2 L vindruekerneolie op i en stor gryde og når temperaturen er 170 grader kommes rødbedeskiverne i og fritteres til de er helt sprøde..
  14. Tages op med en stor sigteske og lægges på fedtsugende papir og drysses med flagesalt..
  15. Nu skrælles kartofler, jordskokker og gul bede ligeledes og skæres i tynde skiver på mandolinjernet, lægges i flere hold koldt vand for at fjerne stivelse, tørres i viskestykke..
  16. Fritteres ad flere omgange i den varme olie..
  17. Tages op og lægges på køkkenrulle og drysses med flagesalt..
  18. Til sidst fritteres de små rosenkålsblomster..
  19. Pas på det sprutter meget da de indeholder ret meget vand..
  20. Når de er sprøde tages op og lægges på fedtsugende køkkenrulle og drysses med flagesalt..
  21. Mens du frittererer, gratineres kartoffelmosen i ovnen til den er gylden..
  22. Alle de forskellige Chips lægges i en bradepande og holdes sprøde og lune i ovnen til de skal serveres..
  23. Mår kæberne er helt møre serveres de med sovsen, mosen og chipsene samt lidt drys af ramsløg..
  24. Velbekomme og god fornøjelse..

Svits grønsagerne til de er let gyldne og kom svinekæberne tilbage i gryden. Tilsæt tomatpure og steg et kort øjeblik. Kom øl, bouillon samt et par kviste timian ved og bring det hele i kog. Nem og hurtig opskrift med stout-braiserede svinekæber, serveret med fennikel, mandler, stribede beder og lækker sauce med bl.a. rosmarin. Prøv den ultimative opskrift på ølbraiserede svinekæber (grisekæber).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Blodappelsinbraiserende svinekæber med mos og rodfrugtschips samt ramsløg"

Post a Comment