How to Prepare Appetizing Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken

Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken. Jeg er ud af en temmelig stor børneflok, og alle er ret glade for køkkenet. Én bror blev kok en anden bager, dog ikke for altid. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode.

Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken What hotels are near Rimmers Køkken? View all hotels near Rimmers Køkken on Tripadvisor. This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. You can cook Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken using 4 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken

  1. Prepare 500 g of marcipan (Odenses fungerer fint).
  2. Prepare 150 g of flormelis.
  3. Prepare 2,5-4 of æggehvider alt efter den konsistens du gerne vil ramme.
  4. It's of Mørk chokolade til chokoladebunden.

Nytårsaften hører der en helt klassisk kransekage til, og jeg synes at kransekage er så nemt at lave. Derfor er der slet ingen grund til at gå ud købe den i dyre domme. Det er meget billigere selv at lave den, og så bliver den altså bare rigtig meget bedre når den er hjemmelavet. Hvis du ikke har mod på.

Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken step by step

  1. Sæt ovnen på 225 grader.
  2. Bryd marcipanen op i mindre stykker, hæld det i røremaskinen og sæt K-spaden på.
  3. Tilsæt flormelis og begynd at blande de to ingredienser på lav hastighed for ikke at lave en flormelissky i køkkenet.
  4. Tilsæt æggehviderne lidt efter lidt. - Er det ringe eller nøddehorn skal du bruge mindre end hvis det er til 'vrøvl. Giv massen en god omgang i røremaskinen.
  5. Ristning: Læg massen som en klump på bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir stramt over klumpen og gør nu det øverste papir godt vådt.
  6. Ristning: Sæt massen i ovnen i ca 10 min. - Stik forsigtigt en finger ind i midten af klumpen for at mærke, om den er godt varm hele vejen igennem. Tag den ud.
  7. Smid evt massen over i røremaskinen igen og giv den en forsigtig omgang, inden du hælder ca halvdelen i en stor stofsprøjtepose. Du skal sikre dig, at der er et betragteligt stykke op til kanten, så du har et godt greb, når du drejer på sprøjteposen for at holde et godt tryk, når du sprøjter ud.
  8. Sprøjt små rosetter ud på bagepapir. Der behøver ikke være stor afstand, da de ikke flyder ud. Pynt med en nød, mandel, valnød måske et cocktailbær.
  9. Bag dit 'vrøvl' gerne med to bageplader for at undgå en sort bund. De skal have ca 6-8 min ved 225 grader.
  10. Når afkølet temperer noget mørkt chokolade. Dyp dem enkeltvis og sæt på bagepapir indtil de har sat sig. NU må de hellere end gerne komme på frys.
  11. Note to self: 500 g marcipan = ca 50 stk.

Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. Lättbakade små kalaskakor som du gör av färdig mandelmassa. Kransekage — (dänisch) oder Kransekake (norwegisch) ist eine Spezialität aus Dänemark und Norwegen. Der Kuchen besteht aus mehreren übereinander aufgeschichteten Ringen. Opskrift udarbejdet af Kristinn Kristinsson, Food College Aalborg Råvare er leveret af Aalborg Chokoladen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Kransekage vrøvl - Rimmers Køkken"

Post a Comment