How to Prepare Appetizing Ovnbagt græskar

Ovnbagt græskar. Lav det passende antal skiver græskar og put dem i en pose. Hæld olie over, tilsæt krydderier (de må gerne krydres godt) og ryst posen grundigt, så det hele bliver godt mikset sammen. Servér ovnbagt hokkaido-græskar som tilbehør til dine kødretter.

Ovnbagt græskar Alle slags kartofler kan bruges i opskriften, og brug gerne flere slags på samme tid. Kartofler smager forskelligt alt efter sort. Det smager super skønt og er nemt at lave! You can have Ovnbagt græskar using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ovnbagt græskar

  1. Prepare 1 cm of Græskar i skiver på ca..
  2. It's of Ca. 1/2 dl olivenolie (eller tilsvarende olie).
  3. It's of Timian.
  4. You need of Salt og peber.

Denne opskrift er på ovnbagt Butternut Squash og er virkelig virkelig nem at lave. Jeg er stor fan af græskar, da det både smager lækkert og er en vitaminbombe næsten uden lige. Græskar i ovn er nemt tilbehør til retter med kød, og det så smager det altså fantastisk godt. Græskar er sødlige i smagen og passer f.eks. godt sammen med skarpt smagende grønsager som selleri og pastinak.

Ovnbagt græskar step by step

  1. Lav det passende antal skiver græskar og put dem i en pose. Hæld olie over, tilsæt krydderier (de må gerne krydres godt) og ryst posen grundigt, så det hele bliver godt mikset sammen..
  2. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. i foropvarmet ovn ved 180 graders varmluft. Stik i dem med en kniv eller tandstikfor at sikre, at de er som ønsket - dvs. med lidt bid i eller ej. De må gerne være lysebrune i kanten; men pas på, at de ikke bliver bagt for meget - for så bliver de meget bløde, nærmest som mos...

Ovnbagt Hokkaido græskar med timian, parmesanost og havsalt. Kom græskar-køddet i en blender eller foodprocessor og kør til du har en glat puré. En enkelt og lækker ret, fuld af smag og efterårets farver. Bagt græskar med syrlig creme fraiche dressing. Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Ovnbagt græskar"

Post a Comment