Recipe: Delicious Lasagne med laks og spinat#fof#my

Lasagne med laks og spinat#fof#my. Lasagnen har ud over laks og spinat fyld af spidskål - så I får mange grøntsager. Smak til med pesto og ørlite salt og grovmalt pepper. Tips: har du ikke pesto, smak til med revet muskatnøtt.

Lasagne med laks og spinat#fof#my En hvit lasagne med mild og god smak. Legg lasagneplater i bunnen av en ildfast form og legg halvparten av lakseterningene oppå. Hell over halvparten av kremsausen med spinat..en lakselasagne med god og smagfuld laks, dog med den halve mængde end hvad jeg ville have brugt i en almindelig lasagne med oksekød. You can cook Lasagne med laks og spinat#fof#my using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Lasagne med laks og spinat#fof#my

  1. It's 300 g of Fersk laks eller ørred eller hvad der nu lige er hos fiskehandleren.
  2. Prepare of Ca 150 g helbladet spinat fra frost.
  3. It's 2 fed of hvidløg.
  4. You need 2 of forårsløg.
  5. You need 3 of dl mælk eller fløde.
  6. You need 2 spsk of olie.
  7. You need of salt, peber evt gastrik.
  8. Prepare of Pasta plader.
  9. You need of revet ost evt oregano.

Steg laks og løg i en gryde til kødet er gennemstegt. Tilsæt hakkede tomater, krydderier og frisk spinat lidt ad gangen. Lad laksesaucen koge op og smag. Opskrift på lækker lakselasagne helt fra bunden lavet med oste-béchamelsauce og spinat!

Lasagne med laks og spinat#fof#my step by step

  1. Hvidløg pilles og presses. Forårsløg skylles, bunden skæres af. Forårsløg snittes fint..
  2. Olien varmes i en gryde. løgene svitses let uden at blive mørke. Fløde eller mælk tilsættes sammen med den frosne spinat..
  3. Spinaten koges op og simre til den er let cremet. Bruger man mælk, er det en god ide at lade saucen simre til spinaten er tøet op og derefter jævne med lidt majsstivelse. Pas på saucen ikke bliver for tyk!! Saucen smages til med salt, peber og evt gatrik..
  4. Laksen renses for evt skind og ben..
  5. Skær den i skiver på skrå, så fladen bliver så stor som muligt..
  6. Nu kan lasagnen lægges sammen. Start med lidt spinat i bunden - lasagneplader - laks - spinat osv Husk at krydre laksen med lidt salt og peber. Til sidst sluttes af med spinat, som drysses med revet ost og evt oregano..
  7. Lasagnen bages i ovn ved 170* i ca 45 min..
  8. Server retten med en god salat og brød til..

En lasagne behøver ikke være «nok en rett med kjøttdeig». Laks mellom lasagneplatene gir en helt annen opplevelse. Varm smørret op, og rør det sammen med melet til en smørbolle. Hæld forsigtigt mælken i lidt af gangen, og pisk det sammen, så sovsen får en lind Herefter et lag forkogte lagsagneplader, et lag spinat og et lag laks. Slut af med den tynde sovs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Lasagne med laks og spinat#fof#my"

Post a Comment