Recipe: Perfect Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs

Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs. Hamburgerryg med brunede kartofler og grønlangkål. Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Stegt flæsk med persillesovs - Opskrift på lækkert og sprødt stegt flæsk lavet i ovnen og med en persillesovs uden Ovnbagte kartofler med bagte hvidløg og brunet smør.

Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs Læg en farseret poussin i hver rede og kom sovs ved. Drys gulerødderne med lidt finthakket persille. Hamburgerryg Læg kødet i en gryde med vand og øl. You can have Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs

  1. Prepare 850 g of hamburgerryg.
  2. It's of Kogelage:.
  3. You need 2 of l vand.
  4. You need of Løvstikke.
  5. Prepare 1 of æble.
  6. You need 1 of løg.
  7. You need 1 of gulerod.
  8. It's of Citrontimian.
  9. Prepare of Tilbehør:.
  10. It's 4 of bagekartofler.
  11. You need 600 g of gulerødder.
  12. You need of Gulerodssaft af 4 gulerødder.
  13. Prepare of Lidt smør.
  14. You need of Persillesovs:.
  15. It's 1 of meget stort bundt persille uden stilke.
  16. Prepare 15 g of smør.
  17. You need 1 spsk of hvedeme.
  18. You need 2 of dl af suppen fra hamburgerryggen.
  19. It's 1 of dl piskefløde.

Bring det i kog og fjern skummet fra Kartofler Imens hamburgerryggen koger skrubbes kartoflerne, hvorefter de lægges på en plade med Tilsæt porrer i skrå skiver og gulerødder i stave og kog dem ved jævn varme og uden låg i ca. Kyllingefrikassé med gulerødder og ærter, krydderurtesovs og nye kartofler. Frikassé er en lys stuvning, som kan laves med forskelligt kød og grøntsager. Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter.

Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs step by step

  1. Her hænger min hamburgerryg i røgovnen og er klar til at blive kogt. Jeg pakkede den ind i et stykke klæde da der ikke var svær på den og kogte den forsigtigt med 80 grader i 70 minutter. Mens den koger lavede jeg gulerodssaften til glaseringen af gulerødderne. Kartoflerne kunne skrabes og jeg pakkede dem i staniol og bagte dem i 1 1/2 time ved 210 grader..
  2. Gulerødderne skar jeg ud i ens stave og ristede dem let i smør på en pande. Derefter hælde jeg ca 1 1/2 dl gulerodssaft på, samt salt og peber og lod det koge ind så gulerødderne stadig havde bid og var flot glaserede..
  3. Lav nu en bechamelsovs og blend den med masser af persille så den bliver helt grøn og lækker..
  4. Skær humburgerryggen ud i skiver og anret på et fad med den bagte kartofler og server den blendede persillesovs til. Rigtig dejlig mormormad til efterårsferien..

Kalkunsteg med rosenkål og glaserede gulerødder, mos og tranebærsauce. Bagte kartofler med ost er en anden populær variant, og igen skal du anvende færdigbagte bagekartofler, der halveres på langs. Tag gryden væk fra pladen og lad hamburgerryggen stå i kogevandet i ca. De tynde skiver hamburgerryg serveres med kartofler, grøntsager og det rørte smør. Jubelscener og glædesråb - jeg har opfundet en ny livret!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Hjemmerøget hamburgerryg med glaserede gulerødder, bagte kartofler og blendet persillesovs"

Post a Comment