Recipe: Appetizing Græskartærte med parmesan

Græskartærte med parmesan. Rör i parmesan och ta av från värmen. Rör i pastan som är nykokt. Sund græskartærte med kanel - The Food Club.

Græskartærte med parmesan I det här avsnittet lagar jag en riktigt krämig risotto med parmesan. Det är en perfekt rätt att. Spaghetti carbonara med blomkål, parmesan og hasselnødder Serveres med brød og blandet salat.. You can have Græskartærte med parmesan using 21 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Græskartærte med parmesan

  1. You need of Tærtedej:.
  2. You need 125 g of smeltet el. flydende margarine.
  3. Prepare 1 of tsk. fint salt.
  4. Prepare 1/2 of dl vand.
  5. It's 250 g of mel, gerne blandet (jeg bruger ofte hvede- og grahamsmel).
  6. You need of Fyld:.
  7. It's of Ca. 3 spsk. fedtstof.
  8. You need 2 of løg i tern.
  9. Prepare 1/4 of porre i skiver.
  10. You need 3 of tsk. timian.
  11. You need of Ca. 1/3 spisegræskar i mundrette stykker (nok til en tærteform).
  12. Prepare 1-2 of peberfrugter, gerne gule/orange.
  13. You need 4 of klumper hakket frossen spinat.
  14. Prepare 1 of lille bundt hakket persille el. tilsvarende frossen.
  15. Prepare 100-150 g of parmesan i tynde skiver/revet.
  16. It's of Salt og peber.
  17. Prepare of Til pynt: timiandrys.
  18. Prepare of Æggeblanding:.
  19. Prepare 3 of æg.
  20. It's 2 1/2 of dl skyr.
  21. You need 1/2 of tsk. salt og friskkværnet peber.

Tirsdag: Fladbrød med kylling, tomater og tzatziki Serveres med grove fritter og mayo. Krämig pasta med räkor - spagetti, vitt vin, grädde, parmesan och så goda räkor, vad kan gå fel? Det här pastareceptet kan du bjuda på både till lunch och middag. Grillede asparges med parmesan er både nemt og lækkert.

Græskartærte med parmesan step by step

  1. Dejingredienserne mikses godt sammen, meget hurtigt i en køkkenmaskine, men ellers i hånden. Den stilles på køl i min. 1 time, når den er sammenhængende og ensartet..
  2. Imens ordnes grøntsagsfyldet. Når de er ordnet og skåret, opvarmes fedtstof med timian - løg og porre tilsættes og steges et par minutter. Derefter tilsættes de sidste grøntsager samt godt med salt og peber og steges i ca. 10 min. under jævnlig omrøring..
  3. Ingredienserne til æggeblandingen mikses godt sammen i en skål..
  4. Tærtedejen enten rulles eller presses ud i en tærteform og prikkes med en gaffel. Det varme grøntsags fyld fordeles over bunden - og derefter hældes æggeblandingen på og fordeles. Til sidst skæres/rives parmesan og fordeles på toppen, ligesom et drys timian fordeles over det..
  5. Tærten bages i en forvarmet ovn i omkring 30-45 min. ved 180 graders varmluft. Hold godt øje med den til sidst, idet parmesanen hurtigt bliver brun. Når den er gennembagt (test det ved at skære lidt i tærten og se, om den er fast hele vejen igennem), afkøles den lidt og nydes evt. med kød og/eller salat til..

En af de nemmeste måder at tilberede friske, grønne asparges på er at stege dem kort på en grill eller. Len, vitlökskryddad zucchini och smakrik parmesan i god harmoni. Fantastiskt gott till pasta eller som tillbehör till kött eller kyckling. Fänkålsgratäng med parmesan, mozzarellaost och grädde. En god gratäng med fänkål som också blir en gräddig sås som passar som grönsakstillbehör eller vegetarisk gratäng till det mesta.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Græskartærte med parmesan"

Post a Comment