How to Cook Appetizing Jordskokke gratin

Jordskokke gratin. Helianthus tuberosus) er ei fleirårig urt i korgplantefamilien. Planta kjem frå Nord-Amerika og blir dyrka for rotknollane. Knollane er ujamne og liknar litt på store ingefærrøter.

Jordskokke gratin Navnet er en forkortelse av jordartisjokk, og viser til at smaken kan minne om artisjokk. Linsesalat med bagte Løg og Feta. Skræl jordskokkerne og skær dem i små firkanter. You can cook Jordskokke gratin using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Jordskokke gratin

  1. Prepare 3-4 of jordskokker ca. 250-300 g.
  2. You need of ca. 2 dl sødmælk.
  3. Prepare of lidt olie eller smør til ovnfast fad.
  4. It's 1 of æg.
  5. You need of ca. 1/2 dl fløde.
  6. You need of salt peber.
  7. You need of purløg til pynt kan udelades.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Løg, hvidløg og jordskokker svitses af uden. Hjem/Løkene av blomster/Grønnsaker/Jordskokk - Helianthus tuberosus. Skøn og lækker opskrift på Selleri-jordskokke gratin - Prøv den her!

Jordskokke gratin instructions

  1. Vask jordskokkerne. Om det er nødvendigt at skrælle jordskokkerne må du vurdere, skær dem i skiver ca. 1/2 cm..
  2. Kom jordskokkerne i en gryde kom mælk over så det ca. dækker. Kog dem i ca. 10 min..
  3. Hæld mælken fra og kom jordskokkerne i 2 små eller et større smurt fad..
  4. Pisk ægget godt sammen tilsæt fløde, salt og peber og pisk godt igennem. Fordel massen over jordskokkerne. Den behøver ikke dække helt..
  5. Sæt i en varm ovn 200 g i ca. 15-20 min - æggemassen skal være stivnet og pæn lysebrun. Pynt med hakket purløg og server..
  6. Har tilberedt som som en tærte hvor jeg ikke har skrællet jodskokker.

Find flere gode opskrifter på gratin/soufflé her på Maduniverset. Gratin (French pronunciation: [ɡʁatɛ̃]) is a culinary technique in which an ingredient is topped with a browned crust, often using breadcrumbs, grated cheese, egg or butter. Gratin originated in French cuisine and is usually prepared in a shallow dish of some kind. Prøv gjenoppskriften reinsdyrbiff og jordskokk- og gulrotsuppe. To middagstips basert på mange av de samme ingrediensene slik at du slipper å kaste så mye mat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Jordskokke gratin"

Post a Comment