Easiest Way to Cook Perfect Kyllingelår på grøntsagsbund

Kyllingelår på grøntsagsbund. Kyllingelår på grøntsagsbund Opskrift af Karina Østergaard Svendsen. Fantastisk opskrift på Kyllingelår på grøntsagsbund. Kyllingelår på grøntsagsbund. hele kyllingelår, blomkål, broccoli, rød, grøn og gul peberfrugt, gulerødder, tomatpuré, hønseboullion, fajitakrydderi.

Kyllingelår på grøntsagsbund Opskrift på grillstegte kyllingeoverlår med sprødt skind, som hele familien vil elske. Ovnstegte kyllingelår med grøntsager passer perfekt til de kolde vintermåneder. En lækker weekendret med ovnstegte kyllingelår og grøntsager. You can cook Kyllingelår på grøntsagsbund using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyllingelår på grøntsagsbund

  1. You need 1 pakke of hele kyllingelår.
  2. You need 1 of blomkål.
  3. It's 1 of broccoli.
  4. Prepare 1 of rød, grøn og gul peberfrugt.
  5. You need 4 of gulerødder.
  6. You need 1 of tomatpuré.
  7. Prepare 1/2 liter of hønseboullion.
  8. Prepare 1 pose of fajitakrydderi.
  9. Prepare of Lidt olie.
  10. Prepare of Salt og peber.

Retten smager fantastisk og lidt i vildtretning. Så mange kyllingelår (eller andre stykker kød fra en kylling), som du lyster. Rør olivenolie med krydderier og bland det hele godt sammen. Kom grøntsagerne op på en bageplade med bagepapir.

Kyllingelår på grøntsagsbund instructions

  1. Riv blomkål og læg det i et smurt fad. Snit resten af grøntsagerne og fordel dem ovenpå..
  2. Bland boullion og puré sammen. Hæld det over grøntsagerne. Kryds med salt og peber..
  3. Skyl kyllingelår og læg dem i en pose med lidt olie. Tilsæt fajitakrydderi og vend godt rundt. Læg lårene ovenpå grøntsagerne.
  4. Sæt fadet i ovnen i en time ved 185 grader..

Fantastisk opskrift på Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika. En børnevenlig ret, som både er god middagsmad og skovtursmad. Kyllingelårene bliver både sprøde og saftige, også næste dag. Fynske Løgismose tilbagekalder nemlig et parti af kyllingelår. Tilbagekaldelsen sker på grund af for højt indhold af campylobacter-bakterier.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Kyllingelår på grøntsagsbund"

Post a Comment