How to Cook Appetizing Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche

Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche. Jeg laver ofte de små kartoffelblinis som kan bruges som tilbehør til både fisk og kød, og børn elsker dem. Fantastisk opskrift på Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche. Jeg laver ofte de små kartoffelblinis som kan bruges som tilbehør til både fisk og kød, og børn elsker dem.

Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche Krydr med salt peber og muskatnød,og sæt dejen på køl til lige før den skal steges. Rør friskosten blød og cremet, evt. med lidt mælk eller fløde. Vask og pluk dilden og hak. You can cook Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche

  1. It's 500 g of kartofler.
  2. You need of Salt og peber.
  3. You need 1 of dl olivenolie eller anden olie.
  4. Prepare of Tilbehør :.
  5. You need 300 g of røget havørred eller røget laks.
  6. Prepare 1 of bæger creme fraiche 38 %.
  7. You need of Purløg.
  8. Prepare of Dild.
  9. It's of Peber.
  10. You need of Evt radiser.

Dryp dem god af og afkøl let. Mos kartoflerne og pisk mosen sammen med æg, mel og fintsnittet purløg og smag til med salt og peber. Steg kartoffelblinis i halv olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde. Anret dem med Kutter-Rejer og pynt med frisk plukket dild og revet citronskal.

Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche step by step

  1. Skrub kartoflerne godt..
  2. Riv kartoflerne eller kør dem i en grøntsagsmølle..
  3. Kom salt, peber og olie i skålen med de revne kartofler..
  4. Varm en blinispande op ved lidt olie i hvert hul, hvis du ikke har en blinispande så brug en almindelig slip-let pande og sæt små portioner af karfoffelblandinge på, ikke for tæt..
  5. Kom nu en portion kartoffel i hvert hul og skru lidt ned for blusset så de ikke bliver brændt. Tryk kartoflerne godt sammen i hullerne med en paletkniv, så de bliver sammenhængende. Steg dem ca 3 minutter..
  6. Nu vendes bliniserne ved hjælp paletkniven og tryk dem godt sammen igen. Steg dem 3 minutter. Tag dem af og læg i et ovnfast fad..
  7. Fortsæt processen til der ikke er mere kartoffel, jeg fik ialt 12 blinis ud af portionen..
  8. Hold dem lune og sprøde i ovnen og ved servering lægges der 2 blinis og 50 g røget ørred samt creme fraiche og krydderurter på hver tallerken..
  9. Velbekomme og god fornøjelse..

Stenbiderrogn på boghvedeblinis med fed creme fraiche, rødløg og dild. Klassikerne over dem alle til friske stenbiderrogn - og du går aldrig galt i byen med hjemmelavede blinis, der er lidt sjovere end dem fra butikken. Server de lækre blinis med rødløg og creme fraiche som en flot forret eller en lækker snack til dine gæster. See great recipes for Stor, langtidsbagt rødbede med creme fraiche og persille. Smelt smørret på en stegepande og fyld mosen på med en spiseske, så det kommer til at ligne små pandekager.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Kartoffelblinis med røget havørred og creme fraiche"

Post a Comment