Easiest Way to Prepare Appetizing Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence

Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence. Hvide og grønne asparges med hollandaise-sauce er en opskrift, som er nem at lave men smager fantastisk. Asparges er nemme at tilberede, og med hollandaise-saucen til, bliver det en fyldig og lækker ret. Kok Adam Aamann lavede denne ret i programmet 'Madmagasinet'.

Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence De skrællede hvide asparges hælder du i en pose der kan tåle sous vide tilberedning sammen med en klat smør, luk. Vi har lavet vores udgave af den legendariske ret: Schnitzel. Den er lavet på et dejligt stykke svin med nye danske ærter, hvide asparges og peberrod. You can have Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence using 12 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence

  1. You need 4 of tykke asparges, grønne og hvide.
  2. Prepare of Salt og sukker og lidt vand til kogning.
  3. It's 100 g of fjordrejer, pillede.
  4. Prepare of Sauce:.
  5. Prepare 2 of æggeblommer.
  6. You need 75 g of smør.
  7. It's 1 of dl piskefløde.
  8. You need of Lidt frisk esdragon.
  9. You need 1 spsk of esdragoneddike.
  10. Prepare of Salt og peber.
  11. Prepare of Tilbehør:.
  12. It's of Baguette.

Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Pil rejerne, eller lad dine gæster pille deres egne rejer inde.

Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence step by step

  1. Vælg 4 tykke asparges og skræl den nederste hvide del så der ikke er noget træet tilbage. Kog dem i vand med salt og sukker i 4-5 minutter. Tag dem op og lad dem køle af. Lav nu sovsen ved at smelte smørret forsigtigt og kom piskefløden i samt eddike og esdragon. Lier den forsigtigt med 2 æggeblommer så den bliver cremet, må ikke varmes til mere end 60 grader..
  2. Smag sovsen til med salt og peber og anret det hele på en pæn tallerken. En herlig klassisk ret i asparges og fjordrejesæsonen..

Fjordrejer og asparges er sommerens budbringere, og i kombination med det brunede estragon-smør er det en himmelsk forret. Der er sommer på tallerkenen, når vi serverer kalvemørbrad omgivet af asparges og nye kartofler. Server med en let sennepscreme, som smager forrygende og er et dejligt. NIMB BRASSERIES SANKTHANSMENU Fjordrejer, asparges og jordbær - så bliver det ikke mere sommerligt! Fejr sankthansaften i Nimb Brasserie med udsigt til Tivolis smukke have, og glæd dig til en menu Dansk kalvefilet med grillede, grønne asparges, nye løg, mild hvidløgscreme og trøffelsauce.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Appetizing Nye asparges med fjordrejer og sauce mousseline Aspargeskonkurrence"

Post a Comment