Recipe: Delicious Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme!

Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme!. En sjov og skøn fødselsdagskage, som alle børn vil elske. Bundene er i alle regnbuens farver med en creme af fyldig smørcreme og lækker karamel. Når du skærer et stykke, vil regnbuen vises. (©DR).

Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme! Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab Vrid husblassen fri for vand, kom den op i den direkte op i den varme creme og lad husblassen smelte hélt. Flot fødselsdagskage med biler, som enhver dreng vil elske. Under racerbilerne er en saftig gulerodskage lagt sammen med blød og lækker Tag kornene ud af vaniljestangen og bland det med lidt sukker. You can have Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme! using 24 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme!

  1. You need 200 g of blødt smør.
  2. Prepare 200 g of farin.
  3. Prepare 6 of store æg.
  4. It's 150 g of mørk chokolade - jeg brugte valrhona 70% guanaja, grofthakket.
  5. It's 150 g of ristede hasselnødder, grofthakket.
  6. It's 150 g of hvedemel.
  7. You need 2 of tsk bagepulver.
  8. It's 50 g of kakao.
  9. Prepare of lidt salt.
  10. It's of creme:.
  11. Prepare 3 of æggeblommer.
  12. You need 20 g of sukker.
  13. It's 1/2 of dl fløde.
  14. Prepare 1/2 of dl sødmælk.
  15. It's 2 of blade husblas.
  16. Prepare of ca. 100 g havtorn marmelade du kan godt bruge en købt f.eks fra høstet ligesom havtorn sirup kan bruges.
  17. Prepare 300 g of mælke chokolade -jeg brugte valrhona jivara 40 %.
  18. It's 2,5 of dl fløde.
  19. Prepare of chokoladeglasur:.
  20. Prepare 3 of blade husblas.
  21. You need 2,5 of dl vand.
  22. You need 150 g of sukker.
  23. Prepare 75 g of kakao.
  24. It's 40 g of mørk chokolade - jeg brugte valrhona 70% - finthakket.

Pisk æg, olie, sukker, vanilje og brun farin sammen. Skær og hak ananassen i små stykker. Fødselsdagskage - Brownie med hvid chokolade og dumle - Christinaholmsvarer. Sarah Bernhardt kager - skønneste, små kager med makroner, chokolade-fløde creme og sprød chokoladeovertræk.

Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme! step by step

  1. Hasselnødderne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dem i ovnen ved 175 g i ca. 10 min. Lad dem afkøle lidt gnid skallerne af. Hak dem groft - Hak også chokoladen groft..
  2. Pisk det bløde smør med sukker til det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Bland mel med bagepulver, kakao og salt - sigt det i dejen og vend det rundt i smørmassen. Kom dejen i en form - jeg brugte en firkantet form 25x25. Bag ved 180 i ca. 20-25 min. Den skal ikke være over bagt - prøv med strikkepind efter 18 min. Når kagen er bagt så læg et stor fad eller spækbræt beklædt med bagepapir over formen og vend den ud. Altså så toppen nu er nedad. Afkøl..
  3. Så skal der laves creme først en anglaise - Pisk 3 æggeblommer med 20 g sukker godt og luftigt. Varm fløde og mælk op i en gryde. Hæld den varme fløde/mælk over æggeblommer mens du pisker grundigt. Så tilbage i gryde - husk den ikke må koge men varm igennem så du har en tyk creme..
  4. Havtorn cremen skal så tilberedes opløs 2 blade husblas i koldt vand. Varm havtorn marmelade op i gryde med hakket mælkechokolade - må ikke blive for varmt - men chokoladen skal smelte, tilsæt de opløste og vredne blade husblas i blandingen - bland nu med denne creme med anglaise cremen, afkøl så den ikke er varm men omvendt den skal være blød- rør nogle gange undervejs..
  5. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtig i den afkølede creme..
  6. Flæk nu den kold kage -jeg bruger en stor franskbrødskniv. Læg bunden på det fad du skal servere på for at støtte opbygningen, så kan du sætte formen omkring beklædt med kageplast. Fordel cremen herpå og læg toppen på - afkøl..
  7. Glasuren tilberedes - opløs husblas i koldt vand. Kog vand og sukker op, rør så sukkeret er smeltet. Tilsæt kakao og rør godt og kog nogle minutter. Tilsæt den opløste vredne husblas og hæld det over chokoladen som du har finthakket og kommet i en skål - rør indtil chokoladen er smeltet - den skal være blank..
  8. Smør glasuren på kagen - den er nem at arbejde med. Inden servering så fjernes kageplast - du kan pynte med havtorn flager eller med kobber dust. Man kan med en meget meget skarp kniv skærer kanterne af - det gjorde jeg ikke..
  9. Jeg valgte at stikke et par lys i kagen!.

Mange af jer, mine søde læsere, har vist stor interesse for. Smelt smørret og lad det køle af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en skål. Mælkechokoladefudge: Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hæld den kondenserede mælk i en skål og rør den sammen med den smeltede chokolade.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Fødselsdagskage - stor brownie med havtorn creme!"

Post a Comment